loader
bg-category
FDA undersøger nu dette populære shampoo brand for at forårsage hårtab og hovedbundssår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opdateret post 24 august 2018:

Efter hundredvis af kvinder over hele landet hævder, at hårplejen Monat forårsagede hårtab og hovedbundssår, går Food and Drug Administration (FDA) endelig ind for at undersøge beskyldningerne, ABC News rapporter. Efter at have inspiceret Monats produktionsanlæg har FDA for nylig udgivet en rapport, der sagde, at Monat kosmetik var "forberedt, pakket eller holdt under sindssygdomme, hvorved det kunne være blevet forurenet med snavs", som en FDA juridisk ekspert forklarer, er kun en mindre overtrædelse. , FDA tog prøver af Monat-produkter til yderligere test. Vi vil helt sikkert opdatere dette indlæg, når der endnu er offentliggjort yderligere oplysninger.

Original Post 13 marts 2018:

Den populære MONAT-hårplejeprofil lover "levende, sunde" tråde og muligheden for at drive din egen virksomhed via en direkte salg / social marketing model, men som en Las Vegas-kvinde hævder, kommer den med en hel del mindre end ønskelige resultater.

"Jeg tog et billede af mit hår, sammenlignede det med et billede af, før jeg stirrede Monat, og mine øjne var lige fyldt med tårer. Det var så tyndt og det var snoet og jeg var bare syg," fortalte Erin Ostby KTNV Las Vegas .

Du vil måske også syntes om: Denne video virker forvirrende for at vise, hvilket efter-partum hårtab virkelig ligner

Andre kunder hævder også smerte, rødme, skaldede pletter og selv åbne sår, og KTNV siger tre nyligt indleverede klassesager retssager beskylder mærket "bedrageri og bedrag". Desuden vurderer FDA og Better Business Bureau nu forskellige klager.

Med hensyn til påstandene fortalte en MONAT-talsmand os, at selskabet er opmærksom på rapporterne og er "skuffet over sin uretfærdighed over for MONAT og til de tusindvis af markedspartnere og kunder, der har brugt produkterne i flere år med succes. tager ordet af mennesker, der ikke har givet nogen underbyggelse af deres krav, på trods af at millioner af tilfredse forbrugere fortsat bruger MONAT-produkter på en sikker og effektiv måde. "

"Der er ikke blevet verificeret nogen af ​​rapporterne, der angriber MONAT, og der er heller ikke foretaget nogen analyse af vores produkter, der tyder på, at de er skadelige på nogen måde. Faktisk er alle MONAT formuleringer blevet testet klinisk for at sikre, at de ikke fremmer irritation eller allergiske reaktioner. Alle MONAT formuleringer bruger ingredienser, som både FDA og Europa-Kommissionen anser for sikre for deres tilsigtede kosmetiske formål. "

Talsmand understregede også, at de tager alvorlige bivirkninger på produkterne og har forsøgt at komme i kontakt med de personer, der har fremført påstandene.

"Hidtil har de nægtet at tale med os eller at fremlægge bevis for deres krav."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer