loader
bg-category
Dette Drugstore Hair Product sælger to flasker hver anden over hele verden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du pakker et nødskønhedssæt inden en stor begivenhed (fx bryllupper, genforeninger osv.), Er der et skønhedsprodukt, der altid er den første, der skal medtages: tør shampoo. Blowout-besparende produkt er en af ​​de bedste nyskabelser, der nogensinde har ramt skønhedsindustrien, trods alt er dets magt til at genoplive daggamle frisurer inden for få sekunder helt uovertruffen. Ved at vide dette, er det ikke overraskende, at tør shampoo som helhed ville være sådan en bedst sælger, men vi havde ingen anelse om, at en bestemt tør shampoo ville flyve fra butikshylder med den svimlende rate på to flasker per sekund.

Du kan også lide: Har tør shampoo forårsage skæl?

Ifølge The Daily Mail, Batiste Dry Shampoo sælger 2,25 dåser hvert sekund over hele kloden, hvilket er en utrolig oplevelse i betragtning af, hvor mange tør shampoo muligheder der for øjeblikket er på markedet. Med 13 forskellige dufte, der spænder fra "blomstret" til "tropisk", genopfrisker dette stylingsprodukt håret øjeblikkeligt uden vand, slippe af med fedt og flade tråde i processen. Brandet tilbyder endda "Hint of Color" -valg for dem, der ønsker at tilføje lidt skygge til deres rødder, hvilket gør det til en god go-to for dem, der ønsker at sop op fedt og dække eventuelle synlige grays.

Hvem siger kun blondiner har det sjovt? @kramergirl bruger Batiste Divine Dark til at opdatere sine smukke brunette låse. #BatisteBabe

Et indlæg delt af Official Batiste USA (@batiste_us) den

Med priser fra $ 2,50 til miniature-versionen til $ 8 for fuld størrelse, kommer denne tør shampoo ind på helt købet, hvilket er en god nyhed, da du vil have en flaske af denne på lager i dit hus i din bil , og på dit kontor med det samme (hej, du ved aldrig, hvornår dit hår skal have en total genstart!).

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære