loader
bg-category
Den ene Concealer Alicia Silverstone sværger ved for at dække mørke cirkler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Alicia Silverstone ser ikke på dagen over 30. Måske er det takket være hendes helt naturlige skønhedsrutine, eller måske er det genetik, men 41 har aldrig set så godt ud.

I et interview med New York Times, det clueless stjerne delte, at hele hendes skønhed regime - fra hendes rensning til hende rødme - er naturligt. Men Silverstone går ikke bare efter, hvad Sephora fortæller os, er "grøn" - hun har fundet sin egen niche, under-radarfavoritter, der virker for hendes hud, herunder mærker som Garden Apothecary, Tammy Fender, One Over One, W3LL People, Maison Jacynthe og Josh Rosebrook.

Du kan også lide: Sådan grøner du din skønhedsrutine

Hendes hudpleje rutine omfatter rensning med en oliebaseret rengøringsmiddel og derefter efterfølgende med en toner. Det næste skridt for de fleste af os ville være en fugtighedscreme eller hydrator, men Silverstone hopper over det. "For faktisk fugtighedscreme bruger jeg olier," siger hun og tilføjer, at Garden Apothecary's Higher Ground ($ 108), Pai Rosehip BioRegenerate Oil ($ 40) og Josh Rosebrook Active Infusion Serum ($ 75) er hendes go-tos til glødende, hydreret hud.

Makeup er en stor del af enhver skuespillerinde liv, men denne er ikke en fan. "Jeg lægger meget sjældent sminke på, hvis jeg ikke arbejder," siger Silverstone og tilføjer, at hvis hun går ud, sætter hun nogle af sine minimale favoritter på. Men hendes "out-out" makeup er sandsynligvis meget anderledes end hvad du har i tankerne. Nemlig bruger hun ikke fundament. I stedet når hun til en naturlig concealer og swipes det kun hvor hun har brug for det. "Jeg spiser rigtig rent, og du kan se det i huden, men nogle gange behøver du en lille concealer til at dække prikker her og der." Hendes must-have er Ecco Bella Flowercolor Cover Up ($ 22), en kemisk og duft- gratis indstilling hun siger er fantastisk til at skjule under øjnene.

I diskussionen om, hvorvidt rene muligheder er bedre for vores hud, har grøn skønhed modtaget lige store mængder hype og flack. Men hvis Silverstone's hud er nogen indikation for, hvor godt naturlige produkter virker, er vi alle sammen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer