loader
bg-category
Spise Tips til bedre søvn

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du lyver der vågent op, din mave rummer. Kunne det være så stor burger du spiste til middag, der holder dig op? Eftermiddagscocktailen? Den chokoladekage du ikke kunne modstå? Eller er du simpelthen sulten til en sennat-snack?

Prøv dette

Stop med at spise i aften tre timer før lyser ud. Hvis du skal prøve det, prøv 3 kopper poppoppet popcorn strødt med parmesanost eller seks fuldkornskager med jordnøddesmør. Carbs vil udløse produktionen af ​​serotonin, en hjerne kemikalie, der gør dig rolig og søvnig, mens fedt og protein vil hjælpe dig til at føle dig fuld.

Det viser sig, at de fødevarer, du spiser - eller ikke spiser - kan gøre en stor forskel i, hvor godt du sover. Selv tidspunktet for dine måltider og snacks kan påvirke din hvile. Mens noshing på de rigtige fødevarer kan knuse dig mod søde søvn, kan spise de forkerte, holde dig kaste og dreje. Sådan kan du styre din mad for bedre søvn.QUIZ: Får du en god nats søvn?Skær koffeinHvis du har problemer med at sove, skal du prøve at fjerne koffein fra din kost ved frokosttid, siger Andrea Dunn, RD, LD, CDE, diætist for dieter til Cleveland Clinic. Som et naturligt stimulerende middel i centralnervesystemet kan koffein revne op, nogle gange i timevis. "Koffein har en halveringstid på tre til fire timer," siger Dunn. "Det betyder, at halvdelen af ​​den koffein, du har til frokost, stadig er i dit system tre til fire timer senere." En undersøgelse viste, at dårlige sveller metaboliserer koffein med en langsommere hastighed.Forbud den spritEn aftentæppe kan vaske dagens stressfaktorer væk, men det kan også holde dig om natten. I begyndelsen øger alkohol virkningerne af gamma-aminosmørsyre (GABA), en kemisk messenger i hjernen, som signalerer dig til at slappe af og gør dig træt. Fordi effekten er forbedret, stopper hjernecellerne, der udskiller GABA, så meget af det. "Når alkoholvirkningerne er væk 2-3 timer senere, syntetiserer din hjerne ikke nok GABA, så du har en relativ GABA-mangel, der resulterer i i dårlig søvn i løbet af den sidste halvdel af natten, "siger Sam Fleishman, MD, medicinsk direktør for Sleep Center for Cape Fear Valley Health Systems. I sidste ende får du mindre søvn.MERE: The Grape DebatePrøv Early Bird DiningNodding off for hurtigt, efter at du lige har nede et stødt måltid kan gøre det svært at dublere ud. Liggende ned sænker fordøjelsesprocessen og kan sende mavesyrer involveret i fordøjelsen kryber tilbage i din hals, hvilket resulterer i fordøjelsesbesvær og syre reflux. "Det vil få dig til at føle sig ubehageligt og muligvis holde dig vågen", siger Joy Bauer, RD, forfatter af "Joy Bauer's Food Cures.” I stedet skal dine middage være små. "Jeg anbefaler at spise en middag, der ikke har mere end 600 kalorier og optimalt mindst tre timer før sengetid," siger Bauer.Gå mildt, ikke varmtFede fødevarer lænker længere i maven under fordøjelsesprocessen, hvilket får maven til at udskille mere syre. Resultatet? Halsbrand og tilbagesvaling, siger Beth Czerwony MS, RD, LD, en diætist på Cleveland Clinic. "Jo mere sur der er, jo mere ubehageligt kan du føle at ligge." Det samme gælder for krydrede fødevarer, som også udløser mere syreproduktion. af winnie yuMere fra Cleveland Clinic / 360-5.comHvordan skal du roe dit sind før sengetidForbered din krop og plads til at soveBeste produkter til at hjælpe dig med at sove bedre!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer