loader
bg-category
Jeg forsøgte en Celebrity Go-to Diet, og det dræbte mine cravings for junk food på bare 3 dage

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvad renser en saft, en mesterrensning og en streng, ingen carb-diæt har alle til fælles? De er elendige. For lidt kalorier uden ernæringsbalance er hver foodies mareridt, derfor har jeg aldrig overvejet at give disse ekstreme kostvaner et forsøg. I stedet holder jeg generelt til "spis noget, du vil have og brænder det med motion", slags sundhed plan. Og mens det virker for mig med hensyn til at holde min vægt i kontrol, gør det også mulighed for junkfood binges, daglig frokosttidens energi nedbrud og endeløs oppustethed - tale om ubehagelige.

Så jeg besluttede at tilpasse en sundere kost. Men fordi madlavning er ganske vist ikke min forte, besluttede jeg at prøve en nærende måltid leveringstjeneste i stedet. Som go-to kost til celebs som Lily Aldridge og Kate Hudson var Sakara Life min første valg til at hoppe på min (forhåbentlig) langsigtede livsstilsændring, men overraskende fik jeg så meget mere ud af det end bare det. Fremad, en præcis nedbrydning af min tre-dages Sakara Life oplevelse.

Dag 1

8:45 a.m .: Jeg er elendig. Efter en lang weekendflyvning fuld af overdreven mad og sprit, hopper jeg ud af mit røde øjne fly hjem efter et klassisk New York bagel til morgenmad. I stedet er mit første Sakara Life-måltid af to, mini-blåbærpandekager parret med eucommia barksirup. Fordi dette ikke er min foretrukne morgenmad af valg. Jeg er ikke lykkelig. Men jeg bestemmer selvfølgelig - i journalistikens navn - at kaste pandekagerne i mikrobølgeovnen og grave lige ind. Jeg vidste det ikke på det tidspunkt, men det viser sig, at disse blåbærpandekager indeholder en tredjedel af fiberen du har brug for på en dag for at holde dig fuld og dit blodsukker stabiliseret. Pæn.

11:00 a.m .: Jeg sulter og beslutter at åbne min Sakara Life Popcorn Trio (39 dollar - ikke en del af måltidets leveringstjeneste) for at holde mig over til frokosttid. Smagfuldt, jeg giver popcornen en 10/10.

12:30 p.m .: Næste er min Forbidden Rice og Tatsoi Bowl, som i det væsentlige kun er en salat lavet af tatsoi (en løvgrøn ligner kale), ris, ærter blandet med en let sennepsmagasin dressing. Delen er ginorm og jeg har problemer med at afslutte det, men det smager lækre og jeg tørrer det hele ned.

7:30 p.m .: Middagstidspunkt, hvilket betyder, at det er på tide at ryste ned denne "vinterenergiskål med cremet parsnippuré", også ved Sakara Livets selvudråbte shepards pieinspirerede måltid. Navnet lyder som om det kunne være velsmagende og hjerteligt på en kold vinternat, men det ser ærligt ud, at det ikke ser for æstetisk glædeligt ud, hvis du fanger min drift. Men med lidt opmuntring fra mine værelseskammerater opvarmer jeg energibollen i mikrobølgeovnen og giver det en chance. Overraskende er det helt fantastisk. Jeg skovler den sauterede spinat, proteinfyldte linser og pastinekødsmad i min mund som det er mit allerførste måltid på jorden - det er at godt.

Et indlæg delt af Sakara Life (@sakaralife) den

Dag 2

8:30 a.m .: Fuldstændig oplysning: Jeg snydde på dette måltid. Morgenmad er en chokolade muffin med to jordbær, men jeg foragter chokolade (jeg ved det mærkeligt), så jeg vælger to røræg og en lille engelsk muffin i stedet. Min kæreste beslutter at spise chokolade muffin og erklærer det fantastisk.

12:30 p.m .: Der er ingen grund til at snakke mellem morgenmad og frokost, fordi jeg snydde på mit første måltid af dagen. Sichuan nudler med sesamristede gulerødder, hvide bønkål og kale er min frokost. Det ser godt ud og smager endnu bedre. Ingen klager her.

7:30 p.m .: Middag er et trøffelkalsalat med vild svampeskål. Med hensyn til smag er det ret godt, men ikke som påfyldning som jeg havde håbet på. Men jeg spiser alt og ser Netflix for resten af ​​natten, der føler sig glad og tilfreds.

Et indlæg delt af Sakara Life (@sakaralife) den

Dag 3:

Kl. 7:30: jeg aldrig ville have overvejet at spise søde kartofler til morgenmad, men når jeg forsøgte Sakara Life's "superfood søde kartoffelskål", ønskede jeg det hele tiden. Denne mashup er infunderet med bi pollen, som består af ca. 25 procent protein, 18 aminosyrer og 28 gode miner. Som en bonus blandes den piskede søde kartoffel med crunchy mandler og blåbær, hvilket giver den en fantastisk smag og en påfyldningsføde.

12:30 p.m .: Dill Crunch Salat med Sage Seed Toast er til frokost, og sandheden bliver fortalt, jeg har glædet det hele morgenen. Salaten er utroligt frisk og fordi den har salviefrø toast i den, og det er superfyldning uden at føle dig træt efter at have spist.

8:00 p.m .: Når aftensmad endelig ruller rundt, er jeg ikke ligefrem psyched til mit måltid. Denne gang er det Sunshine Curry med Lilla Coconut Rice skålen, en formodet Sakaralite-favorit, der er inspireret af en opskrift på NYC restaurant Indochine. Mens skålen er beregnet til at rense kroppen med sin opvarmning krydderier og pumpe dig fuld af antioxidanter fra veggies som sød kartoffel og broccoli, det gjorde det egentlig ikke rigtigt for mig. Jeg har aldrig været fan af curry, så i retfærdighed blev skålen dømt fra starten. I sidste ende spiser jeg halvdelen af ​​måltidet og laver mig jordnøddesmørste skål efterpå for at fylde mig.

Når i L.A. spiser du sushi (aka Sakara havfruens drømmesalat) 🌱 Xo - Lily

Et indlæg delt af Sakara Life (@sakaralife) den

Den endelige dom: Jeg ville helt sikkert prøve det igen! Selvom jeg selvfølgelig havde nogle problemer med visse fødevarer, følte det mig fantastisk at have gode måltider allerede præpareret og klar i mit køleskab hver dag. Plus, i løbet af tre dage har jeg aldrig følt behov for en snooze omkring 3 p.m. som jeg plejer at gøre, hvilket gør mig mere produktiv på arbejde end nogensinde. Jeg følte mig også slankere og kunne stadig deltage i min normale øvelsesrutine, hvilket efter min mening var en stor bonus for kosten. Som en sidste perk har jeg ikke længere krævende krav til nogen af ​​de junkfood, der altid ligger omkring mit kontor, og jeg har en meget større påskønnelse for sund mad (hvem vidste det kunne smage så godt, når det var lige så godt forberedt ?!). For første gang nogensinde ser jeg tilbage på en kost, som i sig selv er en god nok grund til at give Sakara Life et forsøg næste gang du vil have en lille ernæring genstart.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer