loader
bg-category
The Wackiest, mest uhåndterlige øjenbryntendenser tager over Instagram

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Den berømte Instagram-pande, du kender den ene, der er super tyk, starter lys med en gradienteffekt og bliver mørkere og tykkere, da den stikker ud til sin spidsfulde spids-godt, den definerede, skarpe form var ikke nok til sminke kunstnere af Instagram. Vi har nu været serveret med den bølgede pande, flettet pande, den negative pande, og på og på listen over pæne pandevarianter fortsætter med at vokse. Her er de seneste, mest off-the-wall øjenbryn tendenser overtager sociale medier. Er der nogen der endog iført disse? Måske ikke, men det ligner wackier, jo bedre, da disse over-the-top brows fortsætter med at lave bølger og fortsætter med at få klik.

Hestehale Brows

OmG wAvYbRoWs og BrAiDeDbRoWs (indsæt spongebob meme) hvad med PONYTAIL BROWS WOWWWWWW ______ Gettin virkelig træt af redigerede browsere, der får anerkendelse lol sin falske (dette er ikke dette er mit ægte pandehår) lol

Et indlæg delt af Mary Jane (@maryivani) den

Dette udseende er en nøgle til alle de uigennemtrængelige bryn trends, der for nylig har lavet overskrifter. Instagram-bruger maryviani skabte dette udseende (at ponybrow er ikke rigtig) ud af frustration med al den opmærksomhed, som nogle af de ud af murpanden ser, har fået. "Gettin virkelig træt af redigerede browsere, der får anerkendelse lol sin falske (dette er ikke dette er min ægte pandehår)", skrev hun.

Nike Brows

Et indlæg delt af Jessica🌹 (@slayagebyjess) den

Du vil måske gerne "Just Do It" med disse browsere og vise din tro på dit yndlingsmærke, men de er ikke en god ide til et dagligt udseende.

Triple Brows

Et indlæg delt af Ben Nicholas (@cakefaceben) den

Det er svært nok at få en perfekt Instagram pande gjort, forestille sig at skulle lave tre præcise pande på hvert øje, før man kan forlade huset.

Spiked Brows

Et indlæg delt af Huda Kattan (@hudabeauty) på

Captioned, "Når du ikke vil have nogen til at røre ved dine pander, vil disse Gaga-eske holde dig sikker.

McDonald's Brows

Et indlæg delt af Alisha Bhojwani (@lishyglows) den

Påmindelse om en dårlig Botox pande, disse hylder de gyldne buer. Medmindre din øjenbryn blyant kommer med en god måltid, nej!

Lynblade

Et indlæg delt af Zakia WAHBI (@shinybeautiz) den

Noget ved disse kreative brows er ikke så æstetisk stødende som nogle af de andre brow-trends, men udseendet fremkalder meget splittende meninger om sociale medier. En ting er helt sikkert, det tager en meget stabil hånd og en masse Anastasia Beverly Hills Dip Brow pomade at udnytte naturens kraft og dræbe.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære