loader
bg-category
Kan dette værktøj erstatte behovet for fyldstoffer?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg delt af JuvaLips (@myjuvalips) den

Naturligvis er fulde læber en af ​​de tendenser, der hele tiden kan være "in", men ikke alle kvinder er villige til at gennemgå injektioner for at få et plumped-up look. Mens injicerbare hyaluronsyrefyldstoffer er langt den bedste løsning til en langvarig plumppute, er der masser af enheder derude, der hævder at skabe udseendet af større læber, der er nålene.

Ved hjælp af et kontureret mundstykke, der passer rundt om munden, er JuvaLips ($ 139) det nyeste plumpingværktøj til at ramme markedet. I modsætning til fyldstoffer, som deponerer produktet dybt i læberne for at skabe volumen, fungerer JuvaLips via sugning for at øge størrelsen på dine læber. Husk, at enheder som JuvaLips ikke giver langsigtede resultater og sandsynligvis varer højst fire til ti timer. Firmaet siger dog, at jo mere du bruger enheden, desto mere bliver dine læber vant til behandlingerne, og jo længere resultaterne varer.

Du kan også lide: 12 Nye produkter fremstillet til foryngelse af tørre, tynde eller aldrende læber

Om et til to minutter (det er alt, hvad der kræves for at gøre en behandling), begynder virkningen af ​​værktøjet at fungere, og du bør se en slags plumpingeffekt, uanset om den er minimal eller lidt mere. Da vi prøvede det, bemærkede vi en meget lille, kortvarig stigning i vores pout. Men det var ikke noget dramatisk, der fik os til at stoppe og sige, "Wow!" Eller lov til at sværge fra fyldstoffer.

De ting, vi gør for skønhed 🤷🏼♀️👄. Lip plumper x @myjuvalips 60 sek x2 for at få fyldigere læber _____________________________________________ #juvalips #myjuvalips #octoly #octolyfamily #fentybeauty #trophywife #cateyes #cateye #goldmakeup # 60smakeup

Et indlæg delt af JuvaLips (@myjuvalips) den

#Repost @samschuerman (@get_repost) · · · Her er en hurtig version af, hvordan jeg bruger @myjuvalips for at få mine læber til at se større ud! Dette tager mig 6 ​​minutter fyre! Ingen smerte, ingen injektioner og du er tilbage med fulde læber !! Klik på linket i mit bio for den fulde demo !! #juvalips #myjuvalips #lips #plump #plumplips #juicyjuvalips #ad Musik af: @elektronomia - The Other Side

Et indlæg delt af JuvaLips (@myjuvalips) den

Selvom vi ikke kan sige sikkert, om dette vil gøre indsprøjtninger til fortiden, er det nok ikke vores skyld, det er dejligt at vide, at der er et alternativ derude for dem, der søger en måde at klumpe op på deres læber uden ty til en nål.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære