loader
bg-category
Produktanmeldelse: Montagne Jeunesse Creamy Coconut & Super Fruit Mud Masks (Plus, A Giveaway!)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Creamy Coconut & Super Fruit Mud Masks Mærke: Montagne Jeunesse Størrelse: 15ml Pris: £1.00

Fra Montagne Jeunesse's hjemmeside: Creamy Coconut Mask: Vi har udnyttet den fugtgivende godhed af frisk kokosvand og tilføjet masser af dejlige ingredienser til fugtighed og hydrat, herunder superudjævning Shea Butter. Super Fruit Mud Mask: Goji Bær er en af ​​de mest magtfulde superfrugter rundt, så denne mudder pakker et slag, når det kommer til at beskytte mod tørrevirkningerne af miljøbelastninger. Vi har også tilføjet næringsrige rige granatæbler også - POW!

Hvad jeg kunne lide: - begge masker forlader huden ren, blød og glat - begge masker lugter behageligt dufte er ikke for stærk - hverken masker irriteret eller tørret min hud - Creamy Coconut Mask føles frisk og behagelig på huden - Creamy Coconut Mask er nem at fjerne - begge satchets indeholder en masse produkt, der varer til 2 eller 3 anvendelser - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du ikke kan lide duften af ​​kokos, kan du ikke finde den Creamy Coconut Mask, der er behageligt at bruge - Super Fruit Mud Mask sætter huden i et par minutter - Super Fruit Mud Mask føles meget tæt på - Super Fruit Mud Mask er rodet at fjerne

Nogle mennesker går nødder til duft af kokosnødder (jeg ved, forfærdelig ordspil, undskyld!). Jeg er ikke et af disse mennesker. Den milde kvalitet i den beroligende eksotiske duft har af en eller anden grund altid generet min næse. Og det er en skam, fordi det forhindrede mig i at nyde Montagne Jeunesse Creamy Coconut Mask til fulde.

Selvom duften, når du har anvendt, duften er ret subtil, kan du stadig lugte den hele tiden, du har masken på (10-15 minutter). Så, du vil gerne have kokos, hvis du er interesseret i at prøve denne maske! Hvid i farve har masken en creme, men ikke løbende, konsistens, der gør det nemt at anvende.

I starten føles Creamy Coconut Mask meget forfriskende. Men snart begynder det at føle sig lidt stramt, men ikke ubehageligt. Tætheden skyldes de to typer ler, denne maske indeholder: Kaolin og Bentonit. Begge er meget gode til at absorbere overskydende olie, hvorfor jeg var overrasket over at finde dem i en maske designet til tør hud. Masken indeholder også glycerin, et fugtighedsbevarende middel, som kan trække fugt fra omgivelserne ind i huden. Denne er faktisk meget god til tør hud i stedet.

På grund af lerindholdet var jeg dog tøvende med at anvende masken på mine tørre patches (mine kinder, min t-zone er olieagtig). Men det gjorde jeg, og selvom masken føltes strammere på mine kinder, mens jeg havde den på, engang fjernet, var hele min hud meget blød og glat. Lejret havde ikke tørret mine kinder lidt mere, end jeg havde frygtet overhovedet. Jeg er ikke sikker på, at jeg vil anbefale det til dem med super tør hud selv.

Meget mere til min smag var i stedet den frugtagtig og lidt sød duft af Super Fruit Mud Mask. Det er så behageligt, at jeg faktisk var fristet til at spise den, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Mindre behageligt, i stedet var den stikkende fornemmelse denne tykke, gule maske, gav min hud i de første fem minutter, jeg havde den på. Selv om det var tåleligt, fik det mig til at spekulere på, om det gjorde noget ondt i min hud og i et øjeblik tænkte jeg på at fjerne det straks.

Men det indeholdt ikke noget, jeg ikke havde brugt tusind gange før, så jeg holdt det på de nødvendige 15 minutter. I løbet af den tid blev masken meget tæt, hvilket betød, at jeg ikke rigtig kunne tale eller flytte mine ansigtsmuskler. Dette skyldtes også kaolin ler. Denne maske er designet til dem med olieagtig og kombineret hud, så kaolin er denne gang et godt valg. Det hjælper med at absorbere overskydende olie og så hold porerne rene.

Selvom Super Fruit Mud Mask ikke er så behagelig at bruge, og ganske rodet at fjerne, elskede jeg også resultaterne. Denne maske har også gjort min hud meget glat og superblød. Mit ansigt så rent og poleret. Til trods for den stikkende følelse var der ikke noget område i min hud, der var rødt, tørt eller irriteret. Og ligesom den Creamy Coconut Mask, kan den bruges to eller tre gange. Satchets indeholder en masse produkt!

Creamy Coconut Mask Ingredienser: Aqua (renset waer), Kaolin (Naturlig ler), Bentonit (Naturlig ler), Glycerin (Plante Oprindelse), Cetearyl Olivat (Plant Oprindelse), Sorbitan Olivat (Plant Oprindelse), Butryrospermum Parkii (Shea Butter). Cetylpalmitat (Plantestof), Theobromacacao (Kakaos) Frøsmør, Cocosnucifera (Coconut) Vand, Sorbitanpalmitat (Plante Oprindelse), Glucose (Sukker), Parfum (Fragrance), Citronsyre * Coumarin, Glucoseoxidase ), Lactoperoxidase (mælkeoprindelse) * Naturligt fundet i duft

Superfruit Mud Mask Ingredienser: Aqua (renset vand), Kaolin (Naturlig ler), Glycerin (planteform), Glycerylstearat SE (Planteoprindelse), Polysorbat 20, Havsalt (Dødehavet), Parfum (Fragrance), Propylenglycol, Caprylyglycol, Xanthangummi (Natural thickener), * Linalool, * Hexyl kanel, * Gerniol, * Citronellol, * Limonene, Euterpe oleracea (Acai) frugtekstrakt, Punica granatum (Granatæble) frugtekstrakt, Lycium-kinesisk (Gojiberry) frugtekstrakt, Citronsyre, Phenoxyethanol, Cl 15985 (gul 6), Cl 14700 (rød 4) * Naturligt fundet i duft

Tilgængelig på: Støvler og Ulta

Resumé Både Montagne Jeunesse Creamy Coconut & Super Fruit Mud Masks forlader huden blød, glat og ren. Men mens kokosmasken er en fornøjelse at bruge (medmindre du ikke kan lide duften af ​​kokosnød), stikker Superfruit Mud masken lidt, føles stram og er rodet at fjerne.

Vurdering: Creamy Coconut Mask 4/5; Super Fruit Mud Mask 3,5 / 5

Give væk

Montagne Jeunesse har en giveaway på sin FB side.For at vinde en af ​​de 50 masker til rådighed er alt du skal gøre, følg linket, udfyld formularen og indtast. Vinderne vil blive annonceret i slutningen af ​​juli. Held og lykke alle sammen!

Disclaimer: maskerne blev sendt af PR til overvejelse. Posten indeholder affilierede links. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære