loader
bg-category
Vampyr Facelift: virker det?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Synet af blod har altid gjort mig kønsløst.

Engang, da jeg var omkring 12, gjorde det mig også svag. Jeg kan godt lide at tænke, at nu hvor jeg er fuldvoksen, er jeg stærkere og mindre indtrykbar, men sandheden er, at jeg altid vil være et wimp, der recoils ved blodets syn.

Selv falsk blod! Jeg er nødt til at se de fleste True Blood og Game of Thrones episoder gennem mine fingre! 😳

Så jeg kan ikke for mit liv finde ud af hvorfor nogen ville være villig til at tage noget af deres blod ud og genoplive det igen, efter at det er blevet adskilt med en centrifuge, i deres ansigt i skønhedens navn (selvom hvis Eric Northman skulle udføre proceduren, jeg kunne faktisk overveje det, ahem. 😉)

Denne uhyggelige behandling kaldes selphyl, blodplade-rige plasmainjektioner. Men vi kender det hele som vampyr ansigtsløftning. Ifølge Vampire Facelift hjemmeside skal den fremme "kollagen vækst og langsigtet hudforyngelse."

Det er videnskabeligt jargon for at "behandle rynker og gøre huden mere glat." Men er det virkelig sandt? Hvordan kan blod gøre det?

Hvad er der i mit blod?

Jeg er nødt til at blive lidt videnskabelig her. Jeg vil forsøge at gøre det sjovt. Så her går det.

Humant blod består af fire dele: Røde blodlegemer, hvide blodlegemer, blodplader og plasma.

  • Plasma er den flydende del af blod, hvor blodceller flyder. Det indeholder også mange andre vigtige ting, såsom proteiner, hormoner, næringsstoffer og affaldsmaterialer.
  • røde blodlegemer transportere ilt omkring din krop.
  • hvide blodceller er værgerne i kroppen og forsvarer det mod sygdomme.
  • Celleplader hjælpe blodproppen. De indeholder også vækstfaktorer og proteiner, som hjælper med at reparere og regenerere væv.

Hvordan en vampyr ansigtsløftning er lavet

Hvis du er den eventyrlystne type og tror, ​​at du bliver spottet af en nål i skønhedens navn, er det ikke så meget, det er her at forvente:

Trin 1: Blod vil blive trukket fra din arm (stadig sikker på, at du vil give det en go? Jeg er ude her allerede!).

Trin 2:dit blod sættes i en centrifuge (en maskine, der adskiller blodkomponenter med tæthed).

Trin 3: de røde blodlegemer er de tætteste, så de synker til bunden. De er alle fjernet fra løsningen.

Trin 4: den blodpladerige plasmaopløsning er klar. Det har kun to lag: et lille lag af hvide blodlegemer og blodplader og en større af plasma.

Trin 5: calciumchlorid eller thrombin sættes til blodplade-rige plasmaopløsning for at aktivere vækstfaktoren før injektion.

Trin 6: blodet injiceres tilbage i dit ansigt.

SJOV KENDSGERNING: Husk de skræmmende pix af Kim K alle slathered i blod? Det er nonsens. Det er de røde blodlegemer, der giver blod deres farve, og de fjerner alle dem fra den endelige løsning. Men hej, det gør en spændende historie, ikke?

Gør vampyr facelifts arbejde?

Så hvorfor gå gennem denne prøvelse (ja, at være prikket af en nål er en prøvelse hvis du er en wimp) i første omgang?

Ræsonnementet bag det er: blodplader-rich plasma indeholder masser af vækstfaktorer, så det skal fremme væksten af ​​celler og fremskynde helingsprocessen.

Men gør det? Nå, det er en ny procedure, så de har ikke lavet mange studier på det. Jeg har fundet en færdig i 2010, der viser detkan forbedre udseendet af dybe nasolabiale folder. Så det er noget.

Er Vampyr Facelift sikkert?

En anden grund til at celebs kan lide det er fordi det er blidere end andre derma fyldstoffer det gør det samme. Det er fordi der er en lille chance for lumpning eller migrering.

Og fordi det er dit eget blod du injicerer i din hud, vil din krop ikke afvise det.

Men det betyder ikke, at vampyrets ansigtsløftning er uden bivirkninger. Som alle fyldstoffer, det kan forårsage blå mærker og hævelse.

Bundlinjen

Vampyr ansigtsløftningen, i modsætning til et møde med en rigtig vampyr, er sikker. Men jeg er stadig ikke overbevist om, at den er effektiv. Jeg har brug for mere end en undersøgelse for at være overbevist om at lade nogen stikke mig med en nål. Jeg holder bare til et retinoid serum for nu, mange tak. Det vil stimulere kollagenproduktionen og forbedre tekstur af min hud uden brug af nåle. Og det er sådan, jeg kan lide min hudpleje: nålfri.

Har du prøvet vampyrets ansigtsløftning? Hvad synes du om det?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære