loader
bg-category
Produktanmeldelse: Pupa Miss Pupa læbestift i bikini

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Frøken Pupa i Bikini Mærke: Pupa Størrelse: 2,4ml Pris: €12,00

Fra Pupas hjemmeside: En gelé, sensorial og meget glat tekstur, der øger lydstyrken på læberne, hvilket giver dem bløde og fængslende. På læberne, en ekstraordinær krystal effekt, en utrolig, halv gennemsigtig våd finish og komfort uden sammenligning.

Hvad jeg kunne lide: - ren men opbyggelig farveudbetaling - Hvis du leder efter en blød, nybegyndervenlig orange skygge, er dette for dig - Glat og ret fugtgivende tekstur - gennemsnitlig opholdskraft - Emballagen ser smuk og slank ud

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du kan lide levende og lyse orange nuancer, er det ikke for dig - skal genanvendes hele dagen - Hvis du ejer mere end en skygge, skal du kontrollere bunden for at finde den du leder efter

Orange er den perfekte skygge til sommer. Det er lyst. Det er muntert. Og det er frisk. Men lad os se det ud: det er ikke den nemmeste nuance at trække af. Den forkerte orange skygge kan nemt få dig til at se søl og syg, mens levende og intense nuancer kan tiltrække for meget opmærksomhed til din pout, så du føler dig ubehagelig.

Det er derfor, hvis du er bange for appelsin, er det bedst at starte med en ren og buildable læbestiftskygge, som Miss Pupa i 402 Bikini. En blød orange med røde undertoner, det vil ikke få dig til at føle sig så udsat som en bikini gør. Selv shimmers (disse ting er chockfull af dem) vil ikke få dig til at skille sig ud for meget. I stedet har Bikini en dejlig lysende våd finish, der bare skriger sommeren.

Et lag giver en ren farveudbetaling, som er perfekt til dagtimerne, herunder en eftermiddag ved havet. Bikini er en stor skygge for kvinder, der også vil se glamourøse på stranden. Hvis du vil have et mere intens udseende om natten, kan du nemt opbygge det. Men forvent ikke noget for lyst og i dit ansigt. Uanset hvor meget du anvender, forbliver bikini altid en nybegyndervenlig skygge.

Frøken Pupa i Bikini føler sig meget behagelig på læberne. Den glatte tekstur er nem at påføre og holder mine læber bløde og fugtige i et par timer, selvom jeg ikke på forhånd læber balsam. Derefter begynder læbestift at falme lidt, men det tager endnu en og en halv time, før det forsvinder helt. Medmindre du spiser eller drikker. Frøken Pupa kan ikke lide det, og vil forlade dig hurtigere, hvis du gør det.

Læbestiftet er anbragt i et simpelt sølvrør. Jeg kan godt lide, hvor slank og elegant det ser ud. Det er ikke den slags rør, du ville være bange for at tage ud i offentligheden, når du skal retouchere din lippie. Men der er noget jeg virkelig hader om det. Røret er helt identisk til alle de 30 nuancer, der er til rådighed, så hvis du ejer mere end én, skal du kontrollere bunden for at finde den skygge, du leder efter. Ikke meget praktisk, er det?

Tilgængelig på: Pupa Webshop

Resumé Frøken Pupa læbestift i Bikini er en ren men byggbar orange skygge med shimmers og en våd finish. Dens fugtgivende tekstur efterlader læberne bløde i et par timer. Derefter begynder læbestift at falme.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære