loader
bg-category
Mine 7 Favorit Parfume Blogs

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har altid været besat med parfume, men at skrive om det er ingen nem opgave. Det er så svært at beskrive noget, som du ikke kan se, høre eller røre ved, men kun lugte. Deres evanesielle natur hjælper helt sikkert ikke.

Heldigvis er blogsoferen fuld af perfumistas, der kan levendegøre en duft til livet, hjælper os med at navigere gennem de utallige afdelinger og niche dufte til at vælge de der passer bedst til vores smag og behov. De hjælper os også med at forstå sit sprog og dets dybe, men ofte forsømte, indvirkning på vores liv og kaste lys over dets historie.

Der er mange fantastiske parfume blogs online, men kun 7 har hidtil gjort deres vej på min daglige måleseddel:

Bois De Jasmin

Hvis du vil læse kun en parfume blog, gør det til denne. Kør af den dejlige Victoria, Bois De Jasmin er en aromatisk fest for alle elskere af parfume, mad og andre sanselige fornøjelser. Parfumer og dufte er meget vanskelige at beskrive, men Victoria, der er uddannet i parfumer, gør dem levende, perfekt og præcist fanger de noter, de indeholder, og de følelser de formidler. Når du læser sine anmeldelser, vil du føle at du holder flasken i hånden og lugter duften selv. Hun diskuterer også duft materialer og deler mad og DIY madlavning opskrifter. Efter at have læst sin blog bliver du opmærksom på, hvordan duftstoffer øger vores liv, selv når du spiser eller går ned ad gaden.

Parfumehelligdom

Elena er en pige med mission. Hendes mål med at skabe parfumehelligdom er at "give en epicurean ressource til alle interesserede i duft, smag og kunst" og uafhængige, upartiske anmeldelser. Elena har en dyb og encyklopedisk viden om parfume. I sin blog deler hun parfume tips og tendenser, skriver engagerende essays om duft materialer, og udforsker både videnskab og historie parfume. Det er et must-read for enhver perfumista.

The Candy Perfume Boy

Lad ikke navnet narre dig. Candy Parfume Boy dækker ikke kun syge-søde, gourmand dufte. I stedet for bloggen "krøniker en drengs besættelse med duft og alle ting ildelugtende." Thomas skriver om parfume på en frisk og engagerende måde, der vil appellere til både parfumer og noviceer. Han beskriver parfume, hvad enten de er en almindelig designer duft eller en høj og haard koncision på en sådan smuk og levende måde, som vil få dig til at prøve dem straks. Men hvis han ikke kan lide noget, er han heller ikke bange for at sige det heller.

Gårsdagens parfume

Elsker vintage parfume? Så er denne blog til dig. Barbara begyndte at skaffe vintage parfume for nogle år siden og skabte gårsdagens parfume for at dele hendes lidenskab med alle andre vintage parfumaniacs. Beriget med smukke vintageannoncer, hendes anmeldelser er levende og smukt skrevet, perfekt fanger duften af ​​fortiden. Bagefter vil du ikke være i stand til at modstå trangen til at spore dem! Plus, hun udforsker også parfymens sprog og de komplekse måder vi nyder godt af.

Den duftende Salamander

Den duftende Salamander blander parfume, kunst og historie. I hendes anmeldelser gennemgår Chantal-Helene ikke bare parfume. Hun sætter dem i deres historiske og kulturelle sammenhæng. Men tror ikke det er kedeligt. Hendes anmeldelser er engagerende og underholdende, fuld af interessante detaljer og indsigter. Bagefter vil du blive efterladt med en ny fundet taknemmelse for parfume.

Parfume Posse

Parfume Posse er "dedikeret til at gennemgå parfume, gøre narr af parfume, griner på vores besættelse med parfume - og dine - og stort set taler om det om hver dag." Denne blog dækker alt, hvad du måske kunne tænke på om parfume: produkter anmeldelser, duftstoffer, parfume, tips og tricks og meget mere. Den lille hær af forfattere sætter parfume i livets sammenhæng, diskuterer dens historie og de følelser og minder, den fremkalder.

Nu lugte dette

Drevet af den dejlige Robin, Now Smell Dette er et must læse for hver parfym elsker, der ønsker at holde sig ajour med alle de seneste lanceringer. Men du finder også meget mere her. Robins skriver også enkle og engagerende anmeldelser, deler tips om, hvordan man anvender, vælger og bruger parfume og dækker endda parfymrelaterede områder som f.eks. Duftstoffer og duftstoffer i bad og kropsprodukter. Det er en stor ressource for alle dine duftbehov.

Hvad er dine yndlings parfume blogs?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer