loader
bg-category
Den 'mørke side' af naturlige ingredienser, du behøver at vide om

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Mens der ikke er nægtelse af, at interessen for naturlige ingredienser er enorm lige nu, er ikke alle enige om, hvordan man foreskriver dem, når det kommer til visse hudpleje fordele. Fra at kalde en mørk side til et skub for forudsigelige resultater, diskuterer lægerne:

Helt sikkert: "Flere naturlige ingredienser kan være effektive, når de bruges ordentligt", siger New York dermatolog Sejal K. Shah, MD, selvom hun understreger, at der kun er en håndfuld hun vil anbefale, og de er næsten aldrig en one-size-passer-alle hud plejeopløsning. "Selvfølgelig antager folk ofte, at naturlige ingredienser er uden negative virkninger, men det er ikke sandt. Du kan have negative hudreaktioner på naturlige ingredienser, lige så alvorlige som forbrændinger, så de skal altid bruges med forsigtighed. Jeg kan godt lide tea tree olie, grøn te, svovl, ler og pilbark ekstrakt til acne; aloe vera og kamille til beroligende og anti-inflammatoriske fordele; og havregryn for beroligende og hydratisering af huden. Nogle kan bruges som et alternativ til ikke-naturlige lægemidler, mens andre kan være bedre som tillæg. "

Du kan også lide: Er blanding af hudplejemidler farligt?

Det er en Mix: "I dermatologi er der mange vigtige hudplejeingredienser, der ikke nødvendigvis er naturlige", men er normalt afledt af naturlige kilder, "forklarer Studio City, CA, dermatologen Gene Rubinstein, MD. "Det er et valg, men det handler mere om at få vejledning om, hvilke ingredienser der skal søges efter, og hvad der faktisk skal fungere i dine produkter."

De rammer ikke mærket: "Jeg tror, ​​at teknologien faktisk går fuld tilt til nanoteknologi, stamceller, vækstfaktorer, heparin sulfatanaloger, retinoler med forsinket frigivelse og andre områder", siger Los Gatos, CA, dermatologen Steven L. Swengel, MD. "Jeg fortæller mine patienter, at hvis de søger hurtige og forudsigelige resultater, skal de omfavne teknologi, IKKE fokusere på helt naturlige."

Der er en mørk side: Las Vegas plastikkirurg Mary Herte, MD, har også mange patienter, der anmoder om naturlige hudplejemidler, men hun mener, at der er en "mørk side" for dem, som de fleste mennesker aldrig overvejer. "Mens vi har masser af hudpleje muligheder, der er tilgængelige fra de mest naturlige til højteknologien og fra mild til meget aktiv, tror jeg, at hudfølsomme problemer kan eskaleres ved brug af naturlige hudplejeprodukter. Botaniske stoffer kan forårsage allergiske reaktioner, og der er et upåliteligt aktivitetsniveau for de aktive ingredienser. 'Kemiske' hudplejeprodukter er mere ensartede, har nøjagtige reproducerbare formler, indeholder den let tilgængelige form af ingrediensen og omfatter ikke de dele af planter, der ikke er den aktive ingrediens, og kan forårsage reaktivitet. De kan også testes med pålidelige resultater på grund af deres konsekvente formuleringer. "Bundlinjen mener i sin opfattelse:" Vi ser så mange patienter bliver irriteret af skjulte botaniske ingredienser, så vi anbefaler normalt ikke et produkt bare på grundlag af at være naturlig. Botanikere kan være irriterende, ustabile eller upålidelige. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer