loader
bg-category
Værste hudplejeprodukter fra 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg kan ikke lide at gøre det.

Giv en negativ anmeldelse. Jeg vil have alle hudplejeprodukter til at være fantastisk. Men sådan fungerer det ikke. Nogle af dem vil lade dig ned.

Så her går den triste liste over de værste hudplejeprodukter, jeg har prøvet i år:

AFTERSPA RENGØRINGSPUFFER

Disse Afterspa Cleansing Puffs ser så sød ud! Og pink! Men de er så hårde på huden. Ved den tredje dag følte jeg at jeg scrubede mit ansigt med sandpapir. Jeg troede måske, at det ikke var enig med min hud nu, det er på den tørre side. Men jeg gav den til en ven med olieagtig hud, og hun fandt det endnu hårdere end jeg gjorde!

OH K! CHERRY GEL LIP MASK

Jeg elsker Oh K! Dette koreanske mærke har nogle af de sødeste og mærkeligste masker rundt. Den ene til hænderne er en fast fave. Selv når mine hænder er super tørre, gør de dem bløde og glatte igen. Men Cherry Gel Lip Mask? Jeg følte at jeg havde et stykke gelatine på mine læber, der fortsatte med at falde ned. Det gjorde intet for min hud. Ikke noget. 🙁

MASQUE BAR LUMIZING CHARCOAL PEEL OFF MASK

Jeg vælger Masque Bar Lunimizing Charcoal Peel Off Mask, fordi det er den første afskalingsmaske, jeg har prøvet, men jeg er på ingen måde diskriminerende her. Alle skræl masker er djævelen, og der er ingen måde jeg nogensinde vil lade en anden i nærheden af ​​min hud nogensinde igen. Ja, det var så traumatiseret jeg var. Det er ligegyldigt hvor mange fantastiske godbidder en skrælk maske har, skrælle det af dit ansigt gør ondt. En masse. Du ripper nogle af din hud væk, og det er ikke en god ting. Vær venlig, vær så venlig, hold dig væk!

Det var en kort liste! Heldigvis er de fleste hudplejeprodukter derude awesome. 😉

Hvad var din værste hudpleje købt i 2017? Del dem i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer