loader
bg-category
9 bedste anti-aging produkter, der arbejder mens du sover

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Som du roser fredeligt hver nat, er din krop optaget af at bruge nedetiden til at reparere sig selv. Humant væksthormon, som er nøglen til helbredelse alle af kroppens celler og væv, revs op, mens du er i en dyb søvn. Dette betyder også, at hudforyngelse sparker ind i højt gear, hvilket gør kvaliteten i søvnforbedrende både internt og eksternt.

Omvendt berøver skimping på lukkede øjne dig af dyrebar reparationstid, hvilket gør din hud til at se lidt værre for slid. Undersøgelser har også vist, at søvnberøvet hud alder hurtigere, og vi behøver ikke fortælle dig, hvordan en forfærdelig nats søvn afslører sig som under-øjencirkler og puffiness næste morgen. Mens din hud allerede arbejder på at reparere og forny sig selv, hvorfor ikke give det et lille boost? Der er ingen mening i at spilde hele tiden, når du kan beautify dig selv.

For at få mest muligt ud af din (forhåbentlig) 7 eller 8 timer, prøv en af ​​disse kraftfulde anti-aging, hudreparationsprodukter. Fra cremer og serum, til øjenpletter og endda en rynke-reducerende pude, vil de arbejde deres magi, mens du ligger tilbage og fredeligt snooze væk.

Juverest Sleep Wrinkle Pillow, $ 180: Sove rynker - skabt, når dit ansigt er smidt mod puden - kan ikke løses af nogle få Botox-injektioner, da de har skabt min mekaniske kraft, ikke muskelbevægelser, forklarer plastikkirurg og opfinder Dr . Goesel Anson. Denne specielt konstruerede pude sætter dig op til at ligge fladt på ryggen og har en særlig fejlfrit funktion, så når du uundgåeligt ruller over midt om natten, er dit ansigt stadig proppet lidt, så det ikke presser ind på noget . Det kan tage op til to uger at tilpasse sig den nye pude og soveposition, tilføjer Anson, men når du gør det, vil din hud (og ryg) takke dig.

Kate Somerville RetAsphere Micro Peel Retinol Glycol Behandling, $ 90: Denne efterladningsskræl infuser huden med retinol for at reducere rynker og fremskynde cellefornyelsen. Glycolsyre og lactose arbejder sammen for at genoplive og forny huden, forbedre tekstur og minimere porer, mens lakridsekstrakt og arbutin lyser og korrigerer tone og efterlader dig en glødende hud.

Fresh Sugar Lip Serum Advanced Therapy, $ 35: Få en yngre kigger med denne nærende behandling. Ingredienser som acmella blomstekstrakt og kigelia Africana frugtekstrakt reducerer fine linjer og rynker, hvilket hjælper dig med at afværge den helt ubelejlige læbestift crepe. Sukker, vitaminer C og E, grapeseed olie og andre alle hydrerer og nærer læberne og efterlader dem pillowy soft uden en flake i syne. Hyaluroniske kugler hjælper med at fylde rynker og klump op i huden for at øge volumen og fasthed.

G.M. Collin Instant Radiance Eye Patches, $ 50: Disse køle- og hydrateringsplaster kræver kun 20 minutter for at reducere udseendet af fine linjer og give hurtig lindring til trætte, stressede øjne. Men at forlade dem natten over gør dem til en dyb behandling med intense foryngende virkninger.

Clarisonic Sonic Radiance Brightening Transformation Kit, $ 125: Brug din Clarisonic religiøst? Denne boosterpakke til den praktiske hudbørste blev skabt specielt for at lyse huden og give jævne, strålende og ungdommelige resultater. Før sengetid, brug Skin Renew Peel Wash og det særlige Radiance Brush Head, og anvend det medfølgende lysende serum som dit sidste og sidste trin. (Har ikke en børste allerede? Dette kit indeholder også renseapparatet.)

Kiehls Super Multi-Correcting Eye-Opening Serum, $ 48: Wake up ser lige så udhvilet som du føler med dette serum, som reparerer med tiden, men giver også øjeblikkelige resultater. Natriumhyaluronat (en form for hyaluronsyre) hydrerer intenst og pletter huden, botaniske ekstrakter stimulerer proteinsyntese og forbedrer fastheden, og lysreflektorer giver straks øjenområdet lysere.

Caudalie Polyphenol Overnatning Detox Oil, $ 52: En kombination af grapeseed polyphenoler og C-vitamin gør denne tørre olie til et antioxidant kraftværk, der fornyer hudceller og udskylder toksiner og frie radikaler, der bidrager til aldring - i det perfekte tidspunkt, hvor huden arbejder for at gøre det samme ting naturligt.

Korres Black Pine Firming, Lifting & Antiwrinkle Night Cream, $ 68: Antioxidantrige sorte fyrretræer er kendt for at være super elastiske, hovedsagelig på grund af deres stærke forsvarssystem mod hårde miljøforhold. Dette, sammen med mere kraftfulde planteaktiver som sort te, soja og vild yam, hjælper huden med at producere lipider og kollagenfibre, hvilket resulterer i en mere glatterende og mere ung hud.

Restorsea Reparation af hals- og dekollatagebehandling, $ 150: Med så meget fokus på vores ansigter, bliver nakke og bryst nogle gange forsømt. Men hvis du ikke vil have gamle damehals (som vi antager du ikke), skal du også give disse områder nogle TLC. Denne fugtgivende formel hydrerer huden og glatter fine linjer, samtidig med at skintonen forbedres og beskyttelsen mod frie radikaler beskadiges. Brandets proprietære enzym exfolierer forsigtigt døde hudceller, der fremmer ny vækst i hudceller.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer