loader
bg-category
7 Calorie Cutting "Skinny Hacks" til sundere cocktails

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommeren er så tæt, vi kan næsten smag det! For dem af os, der gør sunde at spise en prioritet, er det tidspunktet for året at navigere i en labyrint af isbilvogne, BBQs, picnics og pool parter. Hvad med sund drikke? Du kan holde fast i lys øl, men hvorfor ikke prøve disse sundere cocktail hacks, så du kan skåle til dit gode helbred uden at løbe af din diæt? Du kan skære kalorier i cocktails og nyder stadig din sommer. Skål!

1. Vælg en mousserende vin i stedet

Champagne og mousserende vin, som cava og prosecco, har færre kalorier end de ikke-boblende ting. Et glas vil sætte dig tilbage 60-80 kalorier i stedet for 120-150. Når man forsøger at bestemme mellem forskellige muligheder, mener man, at "brut" sorter har tendens til at være lavere i sukker- og kalorier.

2. Smag Med Citrus

Et stænk citron, lime eller appelsin øger smag uden mange kalorier. Spil rundt med forskellige alkohol- og citruskombinationer for at finde ud af, hvad du kan lide. I stedet for at købe flaske citron eller limejuice skal du klemme en flok og holde i en lukket beholder i køleskabet, hvis du blander drikke til en besætning.

3. Brug Club soda som mixer

Denne kaloriefri mixer parrer med næsten alt. Træt af vodka sodavand? Prøv tequila med en generøs klemning af limejuice. Til en festlig mock-tail, bland klub sodavand og mudrede bær. Garnér med mynte og et stænk af lime. Tilføj noget gin for at tage tingene op på et niveau.

4. omtale spritzer

Når det er super-varmt, kan det gå langsomt med alkohol at hjælpe dig med at undgå at føle dig smeltet eller dårligere. Bonus: mindre alkohol = mindre kalorier. Har du stadig brug for lidt noget for at komme igennem din high school pal's eftermiddag bryllup, hvor du er garanteret at løbe ind i en gammel klemme? Tilsæt en lille seltzer eller klub sodavand til 2 ounce din yndlingsrosa til en smuk lyserød lynlås, der kun sætter dig tilbage omkring 50 kalorier. Garnér med skiver frisk jordbær.

5. Ditch The Simple Sirap

Enkel sirup er dybest set fancy-speak for sukker vand-AKA ekstra kalorier, der ikke gør dig nogen favoriserer. Hvis du ikke kan lide uden søde, prøv stevia eller en lille smule honning eller ahornsirup. Vælg, hvad du vil være mest tilfreds med det mindste antal.

6. Køb friskpresset juice

I stedet for købte juice fra kartonen opgraderer du din næste mimosa med friskpresset vandmelonsaft eller en blanding af dine sæsonbestemte favoritter. Du kan også prøve at bruge frisklavet grøn juice som en base for en (ikke så) blodig Mary eller endda margaritas.

7. Tilsæt smag med urter

Mynte, rosmarin, timian, lavendel, koriander og ingefær er blot nogle få af de mange urter, du kan arbejde i en cocktail. Bortset fra en rig smag får du også et lille helbredstilskud afhængigt af de urter du vælger. Spil rundt med forskellige for at finde dine favoritter.

LÆS MERE: 7 Calorie-Cutting "Skinny Hacks" til sundere Mac 'n Cheese

Afsluttende takeaway: at skære kalorier i cocktails i sommer, grøft de sukkerholdige mixere og fokus på lys, forfriskende hånd som citrus og friske urter. Husk altid at drikke ansvarligt. En stor tommelfingerregel, uanset om du beslutter dig for at lytte til det eller ej, er at have et glas vand mellem hver alkoholholdig drik. Pacing selv er vigtigt uanset temperaturen, men især nøglen i varmere vejr.

Jessica Cording, MS, RD, CDN er en registreret diætist og forfatter i New York City.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer