loader
bg-category
Jennifer Aniston er afhængig af disse kosttilskud for optimal sundhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du vil have Jennifer Aniston åbnet, skal du bare sætte sig ned foran den bedste mand ved hendes bryllup. Den bedste mand tilfældigvis er hendes meget tætte ven Amy Sedaris, og da de to skulle tale, oktober Harper's Bazaar cover star delte mange detaljer om hendes skønhed regime, som indeholder masser af kosttilskud og en ny morgen rutine.

Når det kommer til at opretholde optimal sundhed, den tidligere venner stjernen tæller på et stadigt skiftende arsenal af vitaminer. ”vitaminer. Vitaminer. Vitaminer. Jeg tager mange vitaminer, "siger Aniston. "Jeg kommer ikke til at lyve. Det ændrer sig hele tiden, fordi nogen vil sige: "Åh, min Gud, du tager ikke aktiveret trækul?" Så går du ned i et Googling hul for at forstå fordelene ved det, eller gurkemeje eller mælkebøtte til vandopbevaring. "

Du kan også lide: Eva Mendes Credits Dette Tillæg til Hendes Glødende, Ageless Skin

Og det er ikke bare vitaminer. Stjernen indrømmer også nu at indarbejde en ofte spidsfuld folkemøde til hendes morgenrutine. "Nu laver jeg æblecidereddike om morgenen," tilføjer hun. Apple cider eddike siges at have en masse fordele, herunder udskylning af toksiner, øge dit stofskifte og reducere inflammation (hvilket betyder bedre hud).

Hvad angår det ene skønhedsritual, hun ikke længere praktiserer, er den ene let. Aniston fortæller Sedaris, at hun tidligere har været skyldig i mange solbrændinger, herunder den berømte Coca-Cola tan trend. "Ja, babyolie og Coca-Cola, eller en anden underlig kombination," siger stjernen. "At være græsk, vi elsker vores garvning, men jeg har været på hiatus. Og jeg savner det. Det gav mig en masse lykke med at kunne ligge derude og få det D-vitamin, men jeg er blevet meget behagelig med en god spraybrun. "

Den ene skønhed ritual hun vil ikke give op? Aniston siger, at hun elsker hendes ansigter så meget, hun overvejer endda at åbne sin egen afslapningscenter en dag, hvor andre kan komme og høste de gode fordele. "Min drøm er at åbne et wellnesscenter. Jeg har en fantasi, hvor du har dette smukke rum med ansigtsbehandlinger, roterende træning, meditationskurser og en café med opskrifter, der er sundere versioner af lækre fødevarer, så du ikke bliver frataget. Jeg arbejder på det i min hjerne. Ikke at lyde alle woo-woo, men hvis du går ud i verden med indre fred, er du mere glad. Der er en livsforkortet politik, som jeg nu har med mit arbejde; ingen negative nancies. Så jeg glæder mig til mit ansigt. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære