loader
bg-category
Der er en ny måde at skjule ar på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er nogle ting i livet, der kommer med en handel, der ikke kan undgås, ligesom plastikkirurgi og ar. Men bare fordi du er tilbage med et ar efter operationen betyder det ikke, at du skal leve med det for evigt.

Udover kamouflering af plastikkirurgisk ar, ifølge en kosmetisk medicinsk mikropigmentekspert Basma Hameed, kan en behandling kendt som mikropigmentering (som bruger en proprietær blanding af mineralpigmenter kombineret med medicinsk tatovering) hjælpe med at skjule dine ar. "Vi implanterer pigmentet i lagene af huden for at camouflere misfarvningen i det beskadigede væv," siger Hameed.

I løbet af 30- til 120-minutters behandling (jo større område behandles, jo længere tid det tager at fuldføre), blandes pigmenterne sammen for at skabe en nøjagtig hudtonekamp og derefter tatoveres på huden for at camouflere arret.

"Vi har set meget succes med mange tilfælde, da denne procedure virker på både kirurgiske og utilsigtede ar. Det er også vellykket at korrigere forbrændinger og fødselsmærker, "siger hun. "Men desværre kan vi ikke præforme proceduren på melasma."

Sagde at være en relativt smertefri behandling - Hameed siger, at nogle klienter beskriver det som en varm sensation, der vibrerer på huden - da det virker på beskadiget væv og arvæv så lidt, hvis der er noget, der mærkes.

For virkelig at få de bedste resultater er der brug for et par behandlinger. "Nogle kunder vil se en lille forbedring efter den indledende behandling. Men de fleste vil se en betydelig forbedring ved den tredje eller fjerde behandling, "siger hun. Og med hensyn til hvor længe resultaterne varer, kan du forvente, at din hud bliver nærmest lårfri i cirka tre til fem år. "Du kan altid gøre en hurtig kontakt også for løbende at opretholde det endelige resultat."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære