loader
bg-category
Denne Mega-Popular Drugstore Brand lancerer en ny produkt hver eneste dag i september

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med vejrskift og back-to-school spænding synes september september altid at være starten på noget "nyt", og ingen gør det større i år end e.l.f. Kosmetik.

I løbet af hele måneden lancerer mærket et nyt produkt. Hver. Enkelt. Dag. Og priserne starter med $ 1.

Du kan også lide: Dette er den mest stifte læbestift på Pinterest

"Vores skønhedsentusiaster er altid på udkig efter deres næste skønne skønhedsprodukter, og vi er stolte af at levere de nyeste på trendartikler til dem hurtigt," siger e.l.f.s vicepræsident Mara McCune. "Plus, fald er det perfekte tidspunkt at opdatere din makeup taske. Vi troede, det ville være så sjovt at starte et nyt emne hver eneste dag og give vores fans den inspiration, de har brug for at bytte i nogle nye favoritter."

Men alvorligt, hvordan bringer et mærke så meget til markedet på så lidt tid? Som McCune forklarer, har virksomheden en unik innovationsmodel, der giver dem mulighed for at gå fra koncept til lancering ekstremt hurtigt, selvom hun indrømmer, at det ikke er helt enkelt. "Lancering af 30 produkter om 30 dage tog en vis koordinering, men det er en naturlig udvidelse af det, vi gør bedst: Lav højkvalitets, luksuriøs skønhed for alle hver eneste dag."Udrulningene vil omfatte genstande til øjne, læber og ansigt, herunder makeup og hudpleje, samt lancerer, at mærket betragter først-til-masse. Nogle højdepunkter inkluderer:

8. september: Silicone Blender & Highlighting Sponge Duo ($ 10)Denne silicone-møder-præcision svamp gør makeup ansøgning-inklusiv den til tider vanskeligere opgave at fremhæve og skjule-temmelig ubesværet.

22. september: Mattifying Bubble Mask ($ 14)Et must før sminke, kan du faktisk lave en mat finish, der varer i rigtig lang tid med denne efterlader-til-en-få-minutters maske.

28. september: Satin Eyeliner Pencils ($ 1)Fire versioner af disse cremet, pigmenterede blyanter glider glat på en satin, blød finish, der ikke får dig til at dyppe ind i dine besparelser.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer