loader
bg-category
Target's Beauty Department handler om at få en større ansigtsløftning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med den ene hånd at navigere en overfyldt indkøbskurv og den anden griber din første PSL af sæsonen, når du tager dig til kassen, er det svært at tro, Target kunne få det bedre (bare se på vores sidste fem kvitteringer for bevis). Men en nylig Reddit-post har kun bevist os så forkert, og er ved at ændre den måde, hvorpå vi skønhedshandel hos forhandleren for godt.

En applausrunde for Target's beauty remodel fra MakeupAddiction

Du kan også lide: Hvordan Amazon vil ændre hele Foods Beauty Section

"En applausrunde for Target's beauty remodel", læs billedteksten under et foto af en Arizona Targets slanke nye skønhed afdeling. Foderet blev hurtigt fyldt med spørgsmål, gisp og spænding (med rette), og vi kunne ikke vente med at få vores hænder på detaljerne i afdelingens ændringer. Som Popsugar-rapporter lancerer Target en forhøjet, ny "skønhedsoplevelse" i 2017, herunder et åbent konceptlayout, der gør det lettere og mere behageligt oplyst, sort og hvidt inventar, forbedret belysning, digitale kort og "mini-butikker" arrangeret af kategorier og tendenser som naturskønhed og spa-inspirerede badprodukter vil alle blive implementeret, samt fornyet Beauty Concierges.

De Concierges, der oprindeligt blev lanceret i 2012, eksisterer allerede i mere end 200 Target-butikker, men de nye og forbedrede medarbejdere er her for at få Target til at virke som din egen lokale Sephora. Der vil være en servicetæller, hvor de kan hjælpe med alt fra farveprøver og farvematchende produkter til din hudton, udfører hudpleje konsultationer og leverer prøver. Target fortæller Popsugar, disse Concierges er "brand agnostic", så du behøver ikke bekymre dig om dem, der skubber et bestemt mærke på dig. I stedet kan du forvente autentiske forslag baseret på dine behov.

Disse ændringer er allerede gennemført inden for 40 butikker i hele staterne (Arizona, Californien, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Massachusetts, Minnesota, Missouri, Nevada, New York, North Carolina, Oregon, Pennsylvania, Texas og Wisconsin) Der vil være i alt 70 fornyede butikker inden udgangen af ​​dette år. Kom 2018, den nye skønhedsoplevelse vil rulle ud i "hundredvis" mere. Brandet afslørede også, at det planlægger at lancere en "mænds grooming destination", men yderligere detaljer er i øjeblikket under omslag. Hvis du nogensinde har brug for en anden undskyldning for at lave et mål, har vi lige fundet det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære