loader
bg-category
Produktanmeldelse: N.6 Liner Intense

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Liner Intense Mærke: N.6 Pris: €3,30

Fra N.6s hjemmeside: Blød blyant til en præcis anvendelse på vandlinjen.

Hvad jeg kunne lide: - god farveudbetaling - Blød tekstur, glider glat på låget - varer et par timer på vandlinjen - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - hvis du har olieagtige låg, vil det smede på dig efter et par timer - Kun tilgængelig i Italien

Lad os se det i øjnene. De fleste pencil eyeliners har en stor fejl: de forsvinder fra vandlinjen hurtigere end du kan sige "foret det!". Ikke N.6 Liner Intense. Disse ting er designet til at intensivere øjnene ved at definere vandlinjen, og det varer et stykke tid. Bevilget, det forbliver ikke sat for hele dagen. Det ville stille for meget.

Men jeg skal retouchere det kun hver tredje time eller deromkring snarere end hvert 10. minut, hvilket er mere end nok til at få mig til at blive forelsket i det. Dens opholdskraft er endnu mere overraskende, når du overvejer at tekstur ikke er vandtæt. Sæbe og vand er nok til at vaske det hurtigt af.

Selvfølgelig kan N.6 Liner Intense også bruges på de øvre og nedre lashlines. Der varer det endnu længere (ca. 8 timer), men hvis du har olieagtige låg, anbefaler jeg at du anvender en primer på forhånd, eller linerne vil efter nogle få timer smide på dig og få dig til at ligne en panda. Så sødt som disse dyr er, ville du ikke ligner en, ville du? Med en base forbliver den uden problemer.

Eyeliner er hidtil kun tilgængelig i sort. Det er ikke den sorteste sort jeg nogensinde har stødt på, men det er heller ikke en grålig eller ren sort. Det er mere af et medium sort, der ikke ser for hårdt ud og kan så bruges til dagtimerne også ser ud. Pigmentering er god. En swipe er alt hvad du behøver.

Tekstur er også ret blød. Mens det ikke er så flødeagtigt som Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils, er det blødt nok til at glide let på lågene uden at trække eller rykke. Og har jeg nævnt, at det kun er 3,30 €? Det kan ikke være en mirakelarbejder, men dens præstation er temmelig imponerende.

Tilgængelig på: 6beauty

Resumé N.6 Liner Intense har en blød tekstur, der glider glat og efterlader en pigmenteret og uigennemsigtig sort farvelinje. Det varer op til 3 timer på vandlinjen og 8 på lashline, men hvis du har olieagtige låg, kan der forekomme pletter.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære