loader
bg-category
Undersøgelse afslører 1 ud af 10 brystkirurgi patienter taber en brystvorte, når de behandles i fremmede lande

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi fortsætter med at høre om stigningen i "kosmetisk turisme" og de involverede risici - kvinder er endda døde af komplikationer i plastikkirurgi udført af ukvalificerede "læger" i udlandet. En stat, som vi ikke havde hørt, hidtil kommer fra plastikkirurg og professor Dr. Ash Mosahebi fra London og siger, at mere end en ud af 10 brystpatienter ender med at tabe en brystvorte som følge af botched brystoperationer i fremmede lande.

Som rapporteret af Daglig post, en undersøgelse foretaget af Dr. Mosahebi og hans kolleger, præsenterede i denne måned på det årlige videnskabelige møde i British Association of Aesthetic Plastic Surgeons (BAAPS), afslørede de typer af "skader, der blev lidt i oversøiske klinikker" - overvejende Tyrkiet, Litauen og Tjekkiet - herunder "livslang deformiteter til folks bryster".

Du kan også lide: 5 ting du behøver at vide om plastikkirurgi, før du gør det

Med hensyn til brystkirurgi specifikt sagde Dr. Mosahebi: "Kvinder kan miste deres brystvorter som følge af" dårlig kirurgisk planlægning. " Hvis brystvorten ikke bevæges ordentligt, så sultes den af ​​blod og ender med at blive sort og bliver smittet. "

Undersøgelsen analyserede resultaterne af kosmetiske operationer (oftest brystforstørrelse eller reduktion) udført på kvinder i alderen 25-60 i udlandet mellem 2015 og 2017. Dr. Mosahebi rapporterer, at nogle patienter med brystimplantater endte med at udvikle infektioner eller sepsis, hvilket kan have medført i døden, og andre krævede brugen af ​​hudtransplantater for at rekonstruere den skade, der blev forårsaget under operationen.

Du kan også lide: Court Bans Miami Plastikkirurg fra at praktisere efter nylige patientdød

Vi talte med to plastikkirurger for at finde ud af deres indsigt i emnet.

Huntington Beach, CA, plastikkirurg Peter Newen, MD, siger, at han mener, at "en i 10" stat er mulig. "Selv om det er sjældent for mig at se et totalt tab af brystvorten fra en behandlet oversøiske patient, kan det ske. Brystforstørrelse involverer placering af et fremmedlegeme inde i menneskekroppen, som kan bære bakterier og forårsage en infektion. implantatet er inficeret, er det ikke muligt for kroppen at slippe af med infektionen. Hvis infektionen får fremskridt, kan nekrose (vævets død) forekomme, og fordi mange udenlandske kirurger udfører brystforstørringer via areola-tilgangen, infektionen kan føre til nekrose af dette brystvorten område kompleks.Men i min praksis, når patienter kommer til mig for korrektion efter at have gennemgået operation i udlandet, ser jeg mere almindeligt lårforvrængning samt kapselkontraktur af brystimplantater, hvilket er meget almindeligt også på grund af det sanitære og tekniske aspekt af operationen. "

Ifølge Chicago plastikkirurg Michael Horn, MD, er disse "botched" operationer resultatet af dårlig træning og utilstrækkelige faciliteter. "I USA er uddannelse sikret med bestyrelsescertificering, men i fremmede lande kan træningen ikke holdes til samme standard. Også udenlandske driftsrum holdes ikke på samme niveau som vores certificerede operationsrum. Vi ser bestemt højere mængder af infektioner og dårlige resultater fra nedsatte udenlandske operationer. Plastikkirurgi er ikke som et hårklipp. Du kan ikke bare lade det vokse ud og rette det senere. "

Så om det er en billig flyvning, en billig operation eller en kort ventetid, skal du tænke to gange, før du får en procedure, der udføres i et fremmed land af en læge, der kan være ukvalificeret. "Disse kirurger kan have set YouTube-videoer eller muligvis en eller to af disse operationer udført live," siger Dr. Newen. "For at spare penge og risikere dit helbred i et fremmed land, hvor du ikke har et supportnetværk, hvor komplikationer kan resultere i misdannelser eller død, forekommer det uklogt. Patienter, der underholder denne mulighed, bør overveje det værste tilfælde forud for påbegyndelsen af ​​denne rejse. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer