loader
bg-category
Top 7 Vildledende Kosmetiske Påstande

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Har du nogensinde spekuleret på, om noget der kommer ud af et mærke mund er sandt?

Du ved, at de lyver for dig hele tiden at sælge dig crap du ikke har brug for, og ofte arbejder det ikke engang. Og du har lært at lugte BS en kilometer væk.

Du bliver smartere. Men det er de også. Nogle af de ting, de siger, synes at være så logiske og realistiske, men når du graver dybere, er de bare subtile og listige løgne, der bøjer og vrider sandheden lige nok til at pique din nysgerrighed og dele dig med dine penge.

De er sværere at få øje på selv for de mest klogeste forbrugere. Så hvordan kan du beskytte dig selv og din tegnebog? Her er de mest vildledende ord, du skal passe på:

1. Kemisk-fri

Hvad det indebærer

Kemikalier er alle giftige og giftige, og hvis du lægger dem på din hud, vil de give dig kræft eller en anden forfærdelig dødelig sygdom. Mærker, der bruger dem, ved dette og de er ligeglad. De er villige til at dræbe dig for at få dine penge. I modsætning til de naturlige og økologiske mærker, der opkræver dig en præmie for "sikrere" produkter. De "virkelig bekymre sig".

Sandheden

Kemisk fri kosmetik eksisterer ikke.

Alt er lavet af stof er et kemikalie eller en blanding af kemikalier.

Yep, vand er et kemikalie. Aloe vera er et kemikalie. Alle de andre naturlige ekstrakter i dine lotioner og potions, de er alle kemikalier. Heck, selv din krop består af mange forskellige kemikalier.

Det er ligegyldigt, om en ingrediens er afledt af naturen eller lavet i et laboratorium, det er et kemikalie.

Vil du have en ægte kemisk fri fugtighedscreme? Få en tom krukke og skriv ordet fugtighedscreme på det. Åh vent, selv er krukken lavet af kemikalier. Held og lykke, undskyld!

2. Reducerer udseendet af rynker

Hvad det indebærer

Kender du disse rynker på dit ansigt? De kommer til at se mindre ud.

Sandheden

Dette er slags sandt. De fleste cremer indeholder enten silikoner til at fylde rynker, hyaluronsyre til plumpe op i huden eller lysende pigmenter, der gør det muligt for din hud at reflektere lyset bedre. Det er alle ting, der vil reducere udseendet af rynker.

Udseende er nøgleordet her. Disse produkter kan ikke gøre rynker mindre. De kan bare få dem til at se mindre indlysende ud. For en stund. Når kremens virkninger gnides, vil dine rynker være der, så dybt som før.

Revealed: kemisk fri, naturlig, hypoallergen og den anden hudpleje jargon, der betyder ingenting. Klik på Tweet

3. Hjælper med at reducere rynker / gøre håret stærkere / boost kollagenproduktion mv

Hvad det indebærer

Dette produkt eller naturligt ekstrakt (det er næsten altid et naturligt ekstrakt, ikke?) Vil løse alle dine hud- og hårproblemer.

Sandheden

Du kender det lille ord, hjælper? Det er, hvad mærker bruger, når de vil få dig til at tro, at et produkt eller ekstrakt gør mere end det rent faktisk gør.

Det er ligesom, du ved, hvornår du forsøger at tabe sig, og de fortæller dig denne type te eller hvad som helst, der hjælper dig? Nå, det kan eller måske ikke være sandt, men hvis du er en sofa kartoffel, der dines på junkfood hver nat, vil te alene sikkert ikke fungere.

Det er det samme for kosmetik. De fleste fugtighedscreme kan f.eks. Ikke reducere rynker. Men de kunne hjælpe, hvis du fører en sund livsstil.

Eller tag naturlige ekstrakter. Lad os sige æble. Det er fyldt med antioxidanter, så det kan kæmpe for rynker, ikke? Kun hvis de sætter nok æble i fløden. Alt for ofte gør de det ikke. Men det er ligegyldigt. De sagde ikke, at æble ville bekæmpe rynker, kun at det ville hjælpe [formlen? din sunde kost?] kæmpe rynker.

Dybest set, at bevise at et produkt kan hjælpe med at gøre noget er lettere end at bevise det rent faktisk gør det noget. Et mærke skal bare tilføje ordet "hjælp" i sin markedsføringskopi, og det kan bogstaveligt talt komme væk med at gøre ethvert krav, det ønsker.

4. Naturligt

Hvad det indebærer

Hvis det er naturligt, er det sikrere. Du kan købe hos os, vi vil ikke dræbe dig eller dine børn.

Sandheden

Natur betyder ingenting. Udtrykket er ikke reguleret på nogen måde. Derfor finder mange syntetiske ting næsten altid sin naturlige natur.

Forresten betyder det alligevel naturligt? Nogle naturlige ingredienser skal gennemgå kemiske processer for at fjerne allergener eller til at ekstrahere en bestemt olie eller hvad som helst fra dem. Er de stadig naturlige for dig?

5. Hypoallergen

Hvad det indebærer

Disse produkter er blidere og vil aldrig forårsage irritation for nogen. Ikke engang til superfølsom hud.

Sandheden

BS. Hypoallergen betyder ikke noget. Detsigt er ikke reguleret på nogen måde. Mærker kan tømme disse produkter med allergener og stadig hævder, at de er hypoallergeniske. Sikke en joke!

6. Ph afbalanceret

Hvad det indebærer

Disse produkter formuleres til den rigtige ph for din hud, så de fungerer bedre og er mere milde at starte.

Sandheden

Alle produkter er lavet i en rækkevidde, der er kompatibel med hudens neutrale pH. Og hvorfor ville det ikke være sådan? Få ph forkert, og du vil give nogen en irritation. Eller tør ud deres hud. Det er næppe god reklame for dit produkt, er det?

7. Gør hår stærkere

Hvad det indebærer

Det vil gøre dit hår mindre tilbøjelige til at ødelægge, når du kæmmer det.

Sandheden

Sort af. Disse produkter bruger normalt silikoner til at glatte ud over dit hårs overflade.Det gør kammen glidende gennem dine låse. Og ja, det vil få mindre hår til at komme ud, mens kæmning end hvis du skulle trække og trække for at komme igennem en knap manen. Men hvis dit hår er beskadiget, kan ingenting reparere eller gøre det stærkere.

Hvilke vildledende krav genere dig mest?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer