loader
bg-category
Kan du bruge Neosporin til at behandle acne?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Husk hvordan din mor plejede at forsigtigt gnide Neosporin på dine skrabede knæ, da du faldt ned?

Nu er du voksen op, du vil måske gnide det hele over dine bumser for at få dem til at gå væk hurtigere.

Det giver mening: acne er forårsaget af bakterier (skylden Propionibacterium acnes), så hvad er bedre end en antibakteriel salve til at dræbe den?

Sandhedsbombe: Ikke alle antibakterielle behandlinger dræber ALLE bakterier. Vælg den forkerte, og du kan gøre mere skade end god til din hud.

Tro mig ikke? Tag et kig på, hvad du skulle sætte på dit ansigt:

Polymyxin B Sulfat, Bacitracin Zink, & Neomycin

De tre aktive ingredienser i Neosporin er Polymyxin B Sulfat, Bacitracin Zinc og Neomycin.

Polymyxin B Sulfat og Neomycin kan kun dræbe gram-negative bakterier. Men P. Acnes er en gram-positiv bakterier. Oversættelse: de kan ikke dræbe det.

Men du ved hvad de kan gøre i stedet? Giv dig en infektion. Det siger du ikke. Gram-negative bakterier er en af ​​hovedårsagerne til infektioner i sår efter operationen. For at tilføje skændsel til skade, tilpasser de sig til at blive resistente over for antibiotika. Med andre ord, hvis du bruger disse ting, når du ikke har brug for det, fungerer det måske ikke længere, når du har brug for det!

Endnu en ting: Neomycin kan forårsage irritationer og allergier. Hvis det sker, bliver din acne værre.

Men hvad med Bacitracin Zinc? Denne kan dræbe gram-positive bakterier ... MEN kun S aureus og streptokokker. Mod P. Acnes er det ubrugeligt.

P. S. Det er rigtigt, at zink er god til behandling af acne - når det tages oralt. Når du lægger det på din hud, er det ikke bedre end en placebobehandling!

Kakaosmør, Bomuldsolie og Olivenolie

Den gode nyhed: Kakaosmør, bomuldsfrøolie og olivenolie er super fugtgivende. Normalt ville jeg rave over, hvor godt de er til din hud. Men i dette tilfælde ...

De dårlige nyheder: de kan tilstoppe porerne. Vil du virkelig slather dem over din acne ?!

Hvid Petrolatum

Dette er ikke dårligt af den grund, du tror. Ja, det er afledt af petroleum, men det gennemgår en streng renseproces for at fjerne alle de toksiner og andre crap i det.

Det virkelige problem er det hjælper komedogene ingredienser tilstoppe dine porer. Hvid petrolatum skaber en beskyttende barriere på huden, der fælder alt - vand, cremer og alt andet er på din hud - under den.

Fangstvand er godt. Det hydrerer din hud. Fangst kakaosmør er ikke god. Det er en opskrift på flere breakouts.

Hvad Neosporin virkelig gør for acne

Så hvis Neosporin er så dårligt for acne, hvorfor sværger folk det hjælper? Er det en slags placebo effekt?

Her er aftalen: alle de fugtgivende godbidder i Neosporin hjælper med at reparere din huds beskyttende barriere, så det ser glattere og blødere ud. Det forbedrer udseende af ar, også.

Men jeg vil stadig ikke anbefale det. Din fave skønhed historie er fuld af ting, der kan gøre det - og sparker acne i butt også.

Bundlinjen

Neosporin kan behandle sår, men ikke acne. Det viser sig faktisk værre. Hold det af dine ansigter, damer!

Har du nogensinde brugt Neosporin til at behandle acne eller slippe af med en bums? Del din oplevelse i kommentarerne nedenfor.

IngredienserPolyzyxin B Sulfat, Bacitracin Zink, Neomycin, Kakaosmør, Bomuldsfrøolie, Olivenolie, Natriumpyvat, Tocopherylacetat (Vitamin E), Hvid Petrolatum.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer