loader
bg-category
Produktanmeldelse: Alberta Ferretti Eau De Parfum

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Alberta Ferretti Eau De Parfum Mærke: Alberta Ferretti Størrelse: 75ml Pris: €89,00

Hvad jeg kunne lide: - lys blomstret duft med en woody-ambery base - elegant og velfremstillet - forbliver tæt på huden - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke meget original - opholdskraft er kun gennemsnitlig

Jeg er altid overrasket, når jeg kan lide en designer parfume. Selv om denne gang burde jeg have set det kommer. Alberta Ferretti er trods alt en af ​​mine yndlingsdesignere. Hendes kreationer er feminine, romantiske og drømmende. Hun ved hvordan man får en kvinde til at føle sig speciel.

Duften, der blot hedder Alberta Ferretti Eau De Parfum, er i stedet ikke særlig speciel eller kreativ, men den er meget elegant og velfremstillet. Det åbner med en zesty burst af bergamot beriget med bare et strejf af freesia. Hjertet er også en blomster bouquet. Den består af ylang ylang og lilje, som giver en tam og blød aroma.

I dryppelsen blander patchouli og amber hinanden, hvilket giver duften en dybere og mere sensuel stemning. Men det bliver aldrig for stærkt eller overvældende. Dette er en god ting, fordi det betyder, at duften kan bæres når som helst, hvor som helst, og til enhver lejlighed uden at generere dine venner eller kolleger. På den anden side påvirker det dens opholdsstyrke. På min hud varer det kun 6 timer, hvilket ikke er dårligt, men heller ikke imponerende.

Alligevel, i verden af ​​designerparfumer, der domineres af klæbrige, generiske, overdrevent søde og sukkerholdige sammensætninger, der ofte lugter syntetisk, skiller Alberti Ferretti Eau De Parfum sig ud som en elegant og feminin skabelse, at enhver kvinde af enhver alder ville elske at have på.

Tilgængelig på: Cosmesi Italia

Resumé Alberti Ferretti Eau De Parfum er en uoffensiv, velfremstillet og elegant lys blomsterduft med en woody-ambery base, der kan bæres af enhver kvinde, hvor som helst. Det er dog ikke særlig originalt, og opholdsstyrken er kun gennemsnitlig.

Rating: 3.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer