loader
bg-category
Et hurtigt trick til at påføre Mascara på dine nederste bindestreger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Anvender du mascara på dine nederste vipper?

Det gør jeg kun til særlige lejligheder, og hver gang har det været en kamp. Jeg brugte kun tynde wands, roterede dem lodret og brugte dem til at anvende mascara på vipperne, fra bunden til deres tip. Men ligegyldigt hvor forsigtigt jeg var, har enhver stav altid efterladt nogle sorte smudder på min hud.

At være en elsker af lyse og dristige øjenskygge nuancer, gør jeg altid min øjenmakeup først, så hvis der kommer nogle nedfald eller smudder, kan jeg nemt fjerne dem uden at slå op på mit fundament og concealer. Men stadig, hvilken smerte! Der skal være en bedre måde at gøre dette på, ikke?

Nå, du kunne købe Clinique Bottom Lash Mascara, som er specielt designet til at belægge de nedre vipper. Det er kun $ 10,00 og anmeldelser er raving. Eller du kunne brug din læbe børste.

Jeg havde denne idé, mens jeg søgte flydende eyeliner. Jeg bruger altid min eyeliner børste til det (gør jobbet så meget lettere!), Så jeg troede, hvorfor ikke bruge det til mascara også? Nå, det fungerede ok, men jeg var ikke helt tilfreds. Så jeg prøvede en læbe pensel næste, og det fungerede endnu bedre.

Hvordan gør du det? Det er simpelt. Pick up nogle af mascara med din pensel. Jeg kan ikke lide at røre børsten på staven af ​​hygiejniske grunde, så jeg lægger noget på bagsiden af ​​min hånd. Så henter jeg det med penslen og start "maler" de nederste vipper, et par ad gangen.

jeg koncentrere farven mest på rødderne. Det er her, jeg anvender mere pres med børsten, og så mere let dækker jeg spidserne. Jeg finder det også mere fokuseret på roosten giver den illusion at du har foret dine øjne. Så der er ingen grund til at bruge eyeliner til det. Er det ikke så dejligt?

Hvordan applicerer du mascara til dine nederste vipper?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære