loader
bg-category
Hvorfor jeg elsker makeup

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har altid elsket makeup. Som en lille pige ville jeg sidde og se, fascineret, da min mor anvendte lyse rødpoleret på hendes negle. Så vil jeg bede hende om at gøre min også. Hun ville tage mine hænder, og forsigtigt male mine negle en blød lyserød skygge (rødt var for meget til et barn, sagde hun).

Det var al den makeup, jeg fik lov til at bære. Så jeg ville købe barnets slags og male mine dukker ansigter i stedet. Det var så sjovt. Indtil jeg besluttede at tage det af. Jeg kan ikke huske, hvad jeg brugte den første gang, men halv Camilla ansigt kom ud sammen med sin makeup! Dårlig dolly! Næste gang var jeg meget mere forsigtig.

Dengang syntes makeup magisk. Måden det kan forvandle et ansigt til og forbedre dine bedste funktioner, havde noget andet i verden. Jeg kunne ikke vente med at vokse op og være i stand til at bære den. Da jeg endelig gjorde det, følte jeg mig så voksen.

Nu hvor jeg er meget ældre og klogere, er jeg stadig så meget forelsket som makeup som nogensinde. Der er så mange grunde til. Her er de:

1. Selvudtryk

Ligesom tøj giver makeup mig mulighed for visuelt at udtrykke min personlighed og stemning. Når jeg føler mig romantisk, slår jeg på lyserøde øjne og glans. Sexy? Blødt røgfyldt øje og røde læber.

Lykkelig? Crazy-farvet øjenskygge eller lyse fuchsia læber. Professionel? No-makeup makeup look. Og hvis jeg har lyst til alle disse ting på en dag, kan jeg ændre mit udseende tilsvarende.

Makeup har evnen til at omdanne et ansigt, og lade hele verden vide, hvem du er. Hvor fantastisk er det?

2. Tillid Boost

Der er ingen magisk læbestift, der øjeblikkeligt kan vende dig fra en usikker lille pige til en selvsikker kvinde. Det virker ikke sådan. Tillid kommer fra erfaring, praksis og en tro på dine egne evner og selvværd.

Og jeg tror bestemt ikke, at nogen har brug for at bære makeup for at være smukke og værdige. Du er allerede begge, selvom du måske ikke tror det lige nu.

Men der kan ikke benægtes, at makeup, ligesom tøj, kan påvirke vores humør. Når jeg bærer rød læbestift eller rød neglelak, føler jeg mig lidt mere dristig, mere legesyg og mere klar til at udforske nye ting. Jeg elsker den følelse.

3. Creative Outlet

Jeg har altid elsket kunst. Jeg går ofte til museer og kunstgallerier for at se på malerier og skulpturer. Jeg elsker at synge og danse. Jeg har den dybeste beundring for håndværkere, der kan skabe nogle fantastiske ting med deres hænder.

Men jeg er ingen kunstner. Jeg har ikke kaldet, og har absolut ingen færdigheder. Men jeg kan anvende makeup. Det er en tilgængelig kunstform for alle. Hver kvinde bliver, selvom hun ikke forstår det, en kunstner, når hun blander øjneskyggerne og swipes på hendes læbestift.

Efter at have skrevet, er det min favorit kreative stikkontakt. Med så mange farver, teksturer, færdiggørelser og teknikker til at prøve, giver det mig mulighed for at blive så kreativ som jeg gerne vil, og for fuldt ud at udtrykke min indre verden.

4. Makeup passer altid

Jeg elsker at shoppe for tøj så meget som enhver anden pige. Men som en slank og krøllet kvinde er det meget udfordrende at finde tøj, der passer.

Størrelse 8 toppe er ofte alt for afslørende. Størrelse 10 er alt for stor og løs. Hvis en kjole passer til min øverste halvdel er det som et telt på min talje og hofter og hvis det passer til mine hofter, vil det ikke komme op over min byste. Argh!

Jeg har ikke det problem med makeup. En læbestift eller rødme ser godt ud på alle, uanset hvilken størrelse og form du er. Sikker på, der er nuancer, der bedre passer til visse skinnetoner og undertoner, men alle kan finde en rød læbestift, der passer til dem (ja, selv super blege prinsesser). At finde en flot kjole, der ser godt ud på alle, der ikke er slanke, høje og atletiske, er meget hårdere.

5. en forkælelse behandler

Jeg elsker at anvende makeup. Disse minutter om morgenen, når jeg sætter mig ned for at sætte mit ansigt på, er så afslappende. Det er en lille måde at forkæle mig selv i begyndelsen af ​​hver dag. Nu, hvis kun at fjerne det var så behageligt ...

Hvorfor elsker du makeup?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære