loader
bg-category
Produktanmeldelse: Mememe Eye Line Eye Pencil In Coal

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Eye Line Eye Pencil i kul Mærke: Mememe Pris: £4.99

Fra Mememe's hjemmeside: Disse ekstra bløde glidere på blyantkollebånd garanterer definition og præcision med langvarig intens farve. Kohl blyanter er ideelle til Smokey øjne og har den ekstra fordel at være bærbar på både indersiden af ​​øjenlåg og langs basen af ​​vippene.

Hvad jeg kunne lide: - intens sort skygge god farve udbetaling - Glat tekstur glider glat og let på lågene - kan let smøres for smokey udseende - god opholdskraft - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - det skal genanvendes hver anden time på vandlinjen - ikke smudsafvisende

Selvom jeg undertiden flirter med gel eller flydende eyeliners, går jeg altid tilbage til min sande kærlighed: blyant eyeliners. Jeg elsker, hvor nemt de skal bruge, og fordi de normalt giver en blødere farvelinje, er de mere passende til dagtimerne.

Mememe Eye Line Eye Pencil i kul, leverer dog ret dramatiske resultater i blot en swipe. Helt navngivet, kul er en sand, rig og intens sort, der kan bruges til at skabe tynde eller tykke linjer for at definere dine øjne eller udtværne for smokey udseende. Den glatte tekstur glider glat på lågene, uden at trække eller trække.

Mememe Eye Liner Eye Pencil kan bruges både langs lashlines og på vandlinjen, hvor det dog varer kun et par timer. Derefter er det næsten helt falmet, så genanvendelse er nødvendig. Men jeg var helt imponeret, fordi de fleste kohl liners normalt normalt holder mindre på min vandlinje.

Langs lashline varer det dog meget længere. Ca. 8 timer, hvis den anvendes på lidt olieholdige, blotte låg. Derefter begynder farven langsomt at falme. Men jeg anbefaler at du bruger det oven på en primer, hvis du har meget olieagtige låg eller planlægger at bruge mere end 8 timer uden for huset, så du ikke behøver at retouchere det.

Tilgængelig på: Mememe Kosmetik

Resumé Mememe Eye Line Eye Pencil i kul er en intens og rig sort skygge med stor farveudbetaling, en glat tekstur, der glider let på huden og god opretholdelse. Det er dog ikke smudsikkert og skal genanvendes hvert par timer på vandlinjen.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære