loader
bg-category
Nye produkter: Sæbe og Glory Sæt Tight og Glow Getter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du leder efter en naturlig, nem at anvende selvdanner, der ikke bryder banken, Soap & Glory Glow Getter (elsker du ikke bare navnet?) er produktet til dig. Sprøjt det bare overalt, hvor du vil have din hud blændet og blend det med fingerspidserne, indtil det hele er lige.

Glow Getter vil give din hud en naturligt udsynet gylden glød, der ikke får dig til at se en utrættelig skygge af appelsin og en airbrushed finish. Og når du er træt af det, kan den nemt vaskes! Dette produkt er en god løsning til en hurtig og god solbrændthed og koster kun £ 10,00!

En anden ny tilføjelse til Soap & Glory-linjen er et nyt, stramende produkt til tights og bum kaldet Hold godt fast (£ 14,00), der siges at arbejde, mens du bare sidder ned. Ifølge selskabet indeholder Sit Tight et nyt Pressocapsular-Firm-System, der har fastspændings- og dræningsaktivitet og Detox Yboost-system for at øge blodcirkulationen.

Tilsyneladende frembringer den varme / friktion, der genereres af brugeren under mødet, produktet at bevæge sig til underkroppens områder, som er mest påvirket af opbygning af fedtvæv. Og mere effektivt end det er også den massage du vil gøre på dine lår for at anvende produktet, hvilket hjælper med at flytte overskydende væskeopbygning.

Det lyder for godt til at være sandt, gør det ikke? Jeg indrømmer, at jeg ville elske at give dette produkt et forsøg og se, hvor godt det virker. Selvfølgelig bør du ikke stole udelukkende på cremen for at have faste lår og bum, men motion og en sund kost er også meget vigtige. Cremer er ikke mirakelarbejdere, og der er kun så meget lidt de kan gøre, hvis du har dårlige vaner. Men hvis du har brug for lidt ekstra hjælp, hvorfor ikke prøve det? Jeg ved, at jeg er fristet til at.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer