loader
bg-category
Dette er hvad der sker, når lipfyldere går forkert

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lip injektioner er en stor tendens, og det ser ikke ud som om de snart går væk. Ønsket om en plumperpout er en voldsom en-jeg har selv fået mine tynde læber injiceret for et mere fuldstændigt udseende (mere herom). Men når det kommer til, hvad du får injiceret i dine læber og lægen du vælger at udføre det, er det af afgørende betydning for de resultater, du opnår. Så da jeg så dette smertefulde billede på Instagram, vidste jeg, at en af ​​disse faktorer (eller begge) ikke var rigtige. Det viste sig, at denne kvinde havde biopolymer (flydende silikone) injiceret i hendes læber i stedet for hyaluronsyrefyldstoffer, hvilket førte til alvorlige komplikationer.

Et indlæg delt af Dr_Miray (@dr_miray) den

Instagramposten, oprindeligt indsendt af @ dr.alexv (billed på russisk), blev reposted af @Dr_Miray, der skrev dette om billedet: "Dette indlæg er for jer alle på udkig efter en billig og hurtig løsning og undersøger ikke din injektor eller stof, som du får injiceret i din krop. Stol ikke på nogen blindt, bare fordi de har en medicinsk titel. Og altid sørg for at vide, hvilken slags stof der injiceres i din krop og sørg for at pakken åbnes i foran dig (IKKE gemt i køleskabet til senere touch ups!). Jeg ville dele denne biopolymer excision ved @ dr.alexv ... Biopolymerer er et gelignende implantat ("flydende silikone"), som nonprofessionals injicerer i balderne , hofter, bryster, læber - det hedder det. Det kan føre til alvorlig smerte, kompromitteret helbred, vævsdød og endda død af patienten. Så vidt jeg ved, er der ikke mange læger, der udfører denne procedure med gode resultater. læber, jeg anbefaler kun nonpermanent fyldstoffer, der er opløselige. "

New York dermatolog Marina Peredo, MD, siger, at silikone-injektioner ikke er FDA-godkendte i USA til lipinjektioner, men de bruges stadig af nogle læger eller fagfolk, der kalder sig læger, men de er ikke bestyrelsesbevisede eller korrekt uddannede. "Disse injektioner har forårsaget en masse komplikationer, herunder døden. Injektion af noget permanent i læberne kan være katastrofalt, fordi hvis der er komplikationer, er den eneste måde at fjerne forbindelsen på, at jeg kirurgisk udskiller den, som du ser i Instagram-indlægget. gøre dit hjemmearbejde. Find en velrenommeret, bestyrelsescertificeret hudlæge eller plastikkirurg til at gøre dine injicerbare stoffer, og undgå Groupons. Det er jo dit ansigt, dit helbred og dit liv. "

Ifølge Palo Alto, CA, er ansigts plastikkirurg David Lieberman, MD, flydende silikone et stof, der får meget opmærksomhed på medierne. "Medicinsk flydende silikone er FDA-godkendt til visse anvendelser, f.eks. Ved visse retina-genoptagelsesprocedurer - og SI-1000 (et flydende silikone produkt) er blevet brugt off-label for at øge læberne i mange år. Potentielle komplikationer gør det til en meget risikabel måde at forbedre læberne på. Der er så mange andre sikre måder at skabe smukke læber som hyaluronsyrefyldstoffer som Juvéderm eller Restylane. Selv brugen af ​​godkendte læbeimplantater foretrækkes for flydende silikone. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære