loader
bg-category
Vi bet, du noterede ikke dette farlige hudpleje råd på din Lululemon indkøbspose

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du tænker på Lululemon, kan du tænke på mærkeets slankende yogabukser, eller måske er de cringe-værdige "nogle kvindes kroppe bare ikke virker for bukserne" kontroversen, der overfladeede et par år tilbage, men på den ene eller anden måde er mærket bemærkelsesværdige, ligesom dens ikoniske røde, citat-dækkede totes, der kan ses fra en kilometer væk, hvilket gør det nyeste parti af nyheder til at overflade omkring athleisure-mærket endnu værre.

Mens du måske ikke har stoppet for at læse hvert enkelt citat på disse poser, gør nogle mennesker, og det viser sig ikke, de handler ikke kun om venskab, yoga eller følelse centreret. I nedenstående Reddit-indlæg uploadede bruger paynowork et billede af posen med overskriften "Vent, hvad? Interessant besked om solcreme på min Lululemon taske." På billedet er følgende citat tydeligt: ​​"Solcreme absorberet i huden kan være værre for dig end solskin. Få den rigtige mængde solskin."

[Cringe] Vent, hvad? - Interessant besked om solcreme på min Lululemon taske fra SkincareAddiction

Du kan også lide: Er solbeskyttelse dårlig for dig?

Som du kan forvente, fyldte frustrerede kommentarer foderet inden for få minutter, men de distaste spændinger langt forbi Reddit. Da jeg spurgte Norwalk, CT, dermatologen Deanne Mraz Robinson, MD, hvad hun tænkte på citatet, fortalte hun mig, at Lululemon-bag-meddelelsen var "ekstremt skuffende som hudlæge."

"Vi ved, at UV-stråling fra solen forårsager hudkræftperiode", siger hun fast og tilføjer, at de bedste beviser og tilgængelige data viser, at brugen af ​​solcreme og beskytter os mod strålingen hjælper med at forhindre hudkræft, ikke forårsage det. Som sådan bør solcreme med en SPF på mindst 30 anvendes dagligt - og genanvendes hver anden eller tre timer, hvis du er ude i solen, sveder eller svømmer - for at sikre maksimal beskyttelse mod disse stråler.

Ifølge Teen Vogue, klargjorde virksomheden budskabet ved at sige: "Manifestet design, der går på vores tasker, er en samling udsagn, som er evigt udviklet og har til formål at gnist samtalen, der er relevant på det tidspunkt. For at præcisere er manifestdesignet på vores hjemmeside den mest up-to-date og er blevet brugt på vores seneste udgivelse af manifestetasker. "

Men Dr. Mraz Robinson tager stadig ikke omhu for din hud let, som ingen skal. "I betragtning af risikoen for hudkræft, herunder melanom (den dødeligste form for hudkræft), er denne type rådgivning fra Lululemon i bedste fald ikke bedømt og er ikke til gavn for en sund livsstil." Ironic for et mærke up-to-date manifest bygget om at leve dit bedste og lykkeligste liv, nej?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer