loader
bg-category
Vil Beauty Wipes Ændre den måde, vi anvender hudpleje?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når det kommer til en verden af ​​"skønhedservietter", hvis du tænker på dem som makeup-fjernere eller noget, du smider i tasken for at forenkle din ansigtsvaskrutine på vejen, vil du måske gerne revurdere. Disse "basale" produkter har et stort øjeblik og tager skønhedsverdenen med storm med deres kraftfulde ingredienser og seriøse hudplejefordele, og det er lige ved at komme i gang. "De begyndte som noget de fleste af os brugte på grund af bekvemmelighed, brugervenlighed og bærbarhed", siger Norwalk, CT, dermatolog Deanne Mraz-Robinson, MD. "Det skifter, og der er ingen benægtelse, at skønhedservietter er en stor tendens lige nu."

Du kan også lide: 9 Solcreme som dobbelt som hudpleje

Klude og træningslinkenDet er lidt af en ikke-brainer skønhedssituation: Med udbrud i træningsklasser siger Dr. Mraz-Robinson, at vinsældernes popularitet var den næste logiske pasform. "De er en nem, hurtig og effektiv måde at rense huden på og fjerne overfladen snavs, sved og snavs, især efter træning. Du kan smide dem i din taske, og de giver et hurtigt alternativ til rensning, før du efterhånden rammer bruserne. "

Mens kendte estetiker Veronica Barton Schwartz siger, at hun stadig står ved, at intet er bedre end din rensningsrutine for at sprøjte varmt vand på dit ansigt for at vaske snavs, er hun stadig en stor fan af kluter, primært for bekvemmelighedsfaktoren. "Livet sker, du er på farten, og det er ikke muligt at gøre hele din rutine. Til dette scenario er dit bedste spil at bruge et godt ansigtsserviet, og det er en meget bedre mulighed end slet ikke at vaske dit ansigt. Ved at bruge et håndklæde, der forsigtigt tørrer af makeup, er snavs og olie med en 100% bomuldsstuds din bedste indsats. Jeg holder altid en pakke på min natbord og i min bil til nødsituationer. "

Makeup Fjernelse, revideretDu har sikkert set dem brugt som dette mest, men Dr. Mraz-Robinson siger, at der er en solid grund til, at skønhedservietter ofte er målrettet mod makeup-fjernelse. "Fordi du anvender klud med fingrene, gør det muligt med sminkehåndtagene at du forsigtigt lægger dine ansigts kroge og øjne op, f.eks. Øjenområdet, uden for meget irritation eller pres. Jeg har tendens til at foreslå et blidt produkt for at undgå potentiel irritation. "Et andet forslag:" Læs ingredienser og undgå konserveringsmidler som methylisothiazolinon, da det kan forårsage en allergisk reaktion og resultere i hævelse, irritation og allergisk eksem. Men ud over rensning er kludene en hurtig og effektiv metode til at anvende en række kraftfulde topiske ingredienser til huden. "

Hvad fungerer godt som en Tørre ... og hvad gør det ikke?New York dermatolog Sapna Westley, MD, siger skønhedsservietter kan bruges til mange formål, men du skal overveje produkttypen og hvordan den slags produkt typisk trænger ind i huden. "Jeg vil anbefale dem som et forsyningssystem til rengøringsmiddel, makeup remover, deodorant, selvstændig tanner, olie, hånd-sanitizer og anti-aging ingredienser. Antioxidant- og retinol-infusionsvæsker er meget store lige nu, og den nyeste måde jeg har set dem: receptpligtige acneprodukter, "tilføjer hun. "Til anvendelser, som ikke kræver meget tid eller penetration på huden for at være effektive, tror jeg, at disse kan være en bekvem løsning, og de er lige så effektive som deres traditionelle kolleger. Dette ville være tilfældet for makeup removers, selvstændige tannere, håndrensere og rensemidler, men jeg anbefaler altid at lede efter alkoholfrie klud. "

Dr. Mraz-Robinson understreger, at nogle produkter ikke er velfungerende ved aftørringsformuleringen. "Fugtighedscreme til ansigt og krop er bedre tilbage til vores konventionelle vehikler af creme og lotioner. Tørreapparatet har ikke mulighed for jævnt og tilstrækkeligt at anvende en hydratiserende fugtighedscreme, og du sandsynligvis ikke får nok af produktet. Dr. Westley tilføjer, at nogle klud kan faktisk være irriterende. "Nogle indeholder alkohol, og de fleste har konserveringsmidler for at forlænge holdbarheden, hvilket kan forårsage hudreaktioner hos personer, der er følsomme for parabener. Jeg kan godt lide ideen om at bruge en olie-, anti-aging- eller acnebehandling som en aftørring, men mener, at disse generelt kræver et produkt, der forbliver på huden og trænger igennem for at være effektivt. Jeg er bekymret for, at tørklæder, der anvendes til disse funktioner, muligvis ikke leverer tilstrækkeligt produkt og trænger ind som et serum eller en fløde ville for at være klinisk effektiv. "En anden deal-breaker:" Solcreme falder ind i kategorien af ​​et produkt, der skal anvendes på en mere kontrolleret måde for at sikre, at der er nok på huden til at være effektiv, så jeg ville være tøvende med at anbefale det at blive brugt som en aftørring. "

Hvad du sandsynligvis aldrig nogensinde overvejede ...Det lyder måske dumt, men Barton Schwartz siger, at dette er et hudplejeprodukt, der ikke altid er så nemt at bruge korrekt. "Sørg for, at pakken lukker tæt, så tørretumblerne ikke tørrer ud. Hvis pakken kun lukker med et klistermærke, tørrer kludene ud, snart pakken er åbnet. Hvis det er tilfældet, læg dem i en Ziploc taske for at holde dem friske, "tilføjer hun. "Og tag altid din øjenmakeup til sidst. Du ønsker ikke at rense din hud efter din håndklæde har rester af snavset øjenmakeup. De fleste øjne makeup indeholder farvestof og voks ingredienser, som ikke er gode for huden. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer