loader
bg-category
Erika Jayne afslører det ene produkt, der altid giver hende et fejlfrit look, når hun har sin egen makeup

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Erika Girardi er en travl dame. Mellem hendes reality-star gig on Beverly Hills ægte Housewives og hendes arbejde som pop-diva alter ego Erika Jayne spiller den 46-årige en masse roller. Denne sommer samarbejder hun også med beautyblender for at hjælpe med at lancere hvirvelen ($ 20) - en "blended" pink-marbled spin på originalen - udelukkende på Sephora. Vi har for nylig sat os sammen med Girardi og beautyblender grundlæggeren Rea Ann Silva for at give os en nedgang på, hvad der gør dette partnerskab så unikt og de fedeste måder at bruge det populære værktøj på.

Du kan også lide: 9 Makeup Artist Secrets For Glowing Skin

På samarbejdet ...Silva: "Jeg har været fan af Pretty Mess [aka Erika Jayne] i mange år. Da hun blev en stjerne på Det Ægte Housewives af Beverly HillsJeg fandt ud af, at hun havde dette hele andet liv. Det var en meget cool opdagelse for mig. Da jeg udviklede den nye beautyblender virvle, forsøgte jeg at forklare, hvordan det fungerede - det er ikke i modsætning til resten, men det er en dualitet mellem den hvide og den rosa blandet sammen, hudpleje og makeup - og jeg var ikke sikker hvordan vi skulle fortælle den historie. Det er her, Erika kommer ind. "

På indledningen og opfindelsen ...Erika: "Jeg blev introduceret til den originale beautyblender af min makeup artist. Hver makeup-kunstner, jeg nogensinde har mødt, har det i deres kit. Dette produkt ankom på stedet og virkelig skåret ned på tidspunktet for makeup ansøgning, og det har så mange funktioner. Du kan gøre alt hvad du behøver at gøre - skjule, fremhæve, rødme, konturere, blande, efterbehandling ... "

Silva: "Som professionel makeup artist var jeg en af ​​de første makeup-kunstnere, som nogensinde måtte hovedet op i et show i hi-def. Pludselig betød det at du så alt. Før vi fik det, kunne vi komme væk med meget. Jeg havde oprindeligt håndskåret skum og brugte dem på showet og indså, at jeg havde fundet et værktøj, der hjalp makeup-kunstnere til at gøre, hvad de skulle gøre i hi-def. Så begyndte de at forsvinde; folk gav dem til deres søstre og deres mødre. Det var da jeg indså, at de sandsynligvis også havde en forbrugernes efterspørgsel. De er virkelig til den daglige kvinde. Tiden er afgørende, og dette produkt hjælper med at skære tilbage til tiden. "

På hvordan det hjælper springe over glam-holdet ...Erika: "Beautyblender er for alle. Det er universelt. Jeg er ikke en professionel makeup kunstner, og jeg har min makeup gjort hele tiden, men jeg bruger dette, når jeg laver min egen makeup. Det giver dig virkelig en perfekt finish, og det er noget, alle begærer. "

Silva: "Jeg siger altid, at den største ting det hjælper med, er tekstur. Det var tekstur vi begyndte at se i hi-def. Når du trykker beautyblenderen ind i din hud hjælper det med porerne og teksturerne. Og alt hvad du gør er at trykke. "

Erika: "Hendes 2-årige barnebarn kan gøre det!"

På den bedste beautyblender hacks ...Silva: "Det kan tage deodorant off! Jeg har hørt om kvinder, der sætter deres bh'er sammen med det også. Der er så mange ting, det kan gøre. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer