loader
bg-category
Dette er den rigtige årsag til, at du svulmer efter plastikkirurgi

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fordelene ved plastikkirurgi er uendelige. På bare et par timer (eller endnu mindre afhængigt af den procedure, du har gjort), kan din plastikkirurg omdanne dine største skønhedsklager og gøre dem næsten ikke eksisterende. Mens plastikkirurgi af enhver art ikke er noget at tage let, og de potentielle risici og genopretning, der er involveret, aldrig skal glanses over, er der én ting, du virkelig har brug for at sikre, at du er klar over, om du vælger at gå under kniven. Og det er, at du vil svulme.

Som Leesburg, VA, peger plastikkirurg Phillip Chang, MD, hovedårsagen til, at patienter svulmer efter operationen på grund af det traume, der er påført vævet. "Hvad der ikke er så indlysende er hævelsen, der opstår ved anæstesi. De fleste generelle anæstetika forårsager udvidelse af blodkarrene, som også får dem til at være 'lækre'. Dette resulterer i øget væske i det omgivende væv, "siger han. Og i forsigtighedsbetegnelsen vil de fleste anæstesiologer give mere væske end nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager. "Den øgede mængde væske bidrager til øget hævelse."

Mens det er vigtigt at vide, at du bliver hævet efter proceduren, er det ikke mange patienter, der opdager, hvor længe denne hævelse kan forekomme og ofte bliver panik, og føler at de ser værre ud efter operationen end tidligere. "Læger ønsker at forsikre patienter om, at de let kan komme igennem det og komme tilbage til deres normale liv. Patienterne skal vide, at kosmetisk kirurgi er kirurgi, og at de vil få hævelse, som nogle gange ikke vil være helt væk i uger eller måneder, "siger Dr. Chang. Det er mere almindeligt at opleve langvarig hævelse, hvis du har haft kirurgi i den nederste del af din krop som dine lår og knæ. "Med noget som fedtsugning, kan det gentagne frem og tilbage traumer på kanylen og det faktum, at vi bruger en tumescent opløsning, der indeholder dumme medicin, føre til meget mere hævelse."

Men ikke alle procedurer fører til langvarig hævelse - nogle årsag overhovedet ingen. "Mange patienter spørger ofte, hvorfor de ikke svulmer meget efter de ansigtsløftninger, jeg udfører under lokalbedøvelse," siger Dr. Chang. "Den anvendte teknik minimerer vævstrauma, og det faktum, at det udføres uden generel anæstesi, minimerer også potentiel hævelse."

På trods af at postoperation hævelse er en del af den normale helingsproces (der er ikke rigtig meget du kan gøre på forhånd for at forhindre det), siger Dr. Chang, at der er nogle ting, der kan gøres for at hjælpe det sammen. "Efter operationen, især kropsoperationer, kan patienterne drage fordel af Lasix, en vandpille eller en steroid." Lymfedræningsmassage anbefales også til at bryde op for langvarig betændelse, væske og hævelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer